Zodiacul Chinezesc pentru luna martie 2019. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie

Conform zodiacului Chinezesc, în luna martie 2019 fiecare zodie are un mesaj special pentru ea și, mai mult, una dintre ele este atenționată, iar alta este plină de înțelepciune. Șobolanul este vizat de zodiac, căci pentru el poate fi o lună cu surprize.

Sobolan

Martie poate fi o luna cu schimbari in bine dar nu te astepta ca toata lumea sa iti urmeze sfatul sau sa adopte ideile tale imediat.

Vei fi in forma maxima cand vine vorba de facut planuri sau sa it folosesti imaginatia creativ.

Dupa mijlocul lunii, incetineste ritmul si fa planuri solide. Este de bun augur si beneficiezi de noroc daca vei face schimbari in preajma casei tale.

Bivol

Aceasta luna va trece ca vantul si ca gandul si te vei intreba unde s-a dus.

Din fericire, energiile ceresti ce te inconjoara toata luna martie iti vor permite si facilita sa mergi mai departe in majoritatea sectoarelor vietii, in special la munca, business si studiu. Asteapta-te la revelatii si constientizari in a intelege.

Tigru

Te vei decide, in sfarsit, sa accepti incotro se indreapta o relatie speciala si vei sti instinctiv ce ai de facut. Deasemenea, fii rabdator cu oamenii mai tineri decat tine si cu copiii.

Si ei vor ajunge ca tine candva, si tu ai fost ca ei candva. Si pana la urma vor pricepe ce vrei sa le spui.

Iepure

Martie este o luna in care sa iti eliberezi imaginatia. Orice incerci sa realizezi, fie ca este armonie romantica, dezvoltare spirituala, progres in cariera sau revitalizare acasa, implica-ti tot sufletul acolo.

In a doua parte a lunii, fii sincer cu tine iar deciziile tale vor fi corecte pentru toti oamenii implicati.

Spre finalul lunii, vei reusi sa pui la punct cu succes unele aspecte de familie ce se tergiverseaza de ceva vreme.

Dragon

Tactul si compromisul iti pot oferi cai folositoare de a avansa, in special daca negociezi dealuri profestionale, oportunitati de munca sau sa creezi progres intr-o relatie.

Spre mijlocul lunii, ignora criticile de la prieteni apropiati, colegi sau rude.

Sarpe

Vor fi unele dezvoltari interesante in martie. Acestea pot fi despre a crea legaturi mai stranse cu membrii familiei sau doar sa descoperi ce se afla si intampla in mintea cuiva.

Ce este cel mai important e sa reactionezi cu gratie si tact ca sa faci maximul dintr-o situatie. In a doua parte a lunii, o decizie importanta va trebui luata.

Cal

Martie se poate dovedi a fi o luna lenta pentru tine, dar tot poate fi productiva si progresista daca nu te deranjeaza sa avansezi doar prin cate un singur pas pe rand.

Toata luna, munca, afacerile si studiul se vor dovedi frustrante. Oricum, daca esti in cautarea unui start proaspat profesional, energii optimiste iti vor imputernici eforturile.

Capra / Oaie

Perioada ta ocupata incepe, in sfarsit, sa se incetineasca. Asta iti va da mai mult timp de care ai nevoie, atat pentru tine si creativitatea ta cat si pentru oamenii speciali din viata ta.

Sunt multe lucruri extraordinare care te asteapta, dar trebuie sa fii curajos sa descui usa spre ele.

Maimuta

Unii dintre oamenii speciali din viata ta s-au simtit cam neglijati in ultimul timp. Foloseste aceasta luna ca sa rectifici situatia.

Mai tarziu in luna, ai nevoie sa fii organizat cand vine vorba sa prioritizezi sarcini si munca de birou. Asta nu e ceva cu care tu sa nu te descurci.

Cocos

Cat de des ti-ai pus dorintele si visele undeva deoparte pe un raft in timp ce ai decis sa te ocupi de sperantele altor oameni ?

Sunt unele aspecte de acest tip pe care trebuie sa le clarifici si schimbi. Nu mai permite nimanui sa stea in calea ta.

Caine

In luna martie fii pregatit sa iti ajustezi o credinta sau o decizie. Viata este despre a castiga, nu despre a fi incapatanat si a ceda in fata orgoliului.

A doua parte a lunii vei primi de la energiile pamantesti favorabile ocazia sa apropii mai mult de tine acei oameni la care tii cu adevarat.

Cand cineva iti explica viziunea sa de viata, sustine-i in alegerile lor, indiferent ce gandesti tu cu adevarat.

Mistret

Urmeaza-ti intuitia si mergi acolo unde esti dus de val. In aceasta luna, vei avea de luat anumite decizii dificile.

Fii sincer fata de dorintele tale originale atunci cand alegi o cale. Nu sunt vremuri in care sa faci compromisuri sau sa te multumesti cu optiuni secundare.