Vin vremuri bune: Horoscop săptămânal 11-17 martie 2019.

Săptămâna 11-17 februarie aduce multă înțelepciune și lecții de viață.

Vezi ție ce ți-au rezervat astrele pentru zilele următoare.

Berbec

Problemele financiare încep să dispară, dar e nevoie să începeţi să economisiţi pentru mai multă linişte pe viitor.

Presiunile venite din toate părţile, mai ales din sectorul profesional, vor dispărea, deci nivelul de stres va scădea şi el. Bucuraţi-vă de orice ocazie de comunicare pentru a cunoaşte persoane noi.

Nativii din zodia Berbec trebuie să își mute atenția pe lucrurile bune care se întâmplă în viața lor în această săptămână. Ei atrag ceea ce gândesc.

Așadar, nu trebuie să se lase afectați de micile inconveniențe ce mai apar din când în când.

Taur

Începutul săptămânii aduce tensiuni financiare însă răbdarea e bine-venită acum, pentru că în weekend lucrurile încep să se clarifice.

Viaţa familială vă solicită atenţia şi trebuie să vă concentraţi asupra problemelor casnice.

Nativii din zodia Taur trebuie să învețe să își păstreze calmul. În această săptămână pare că tot ceea ce se întâmplă în jurul lor îi irită.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni simt că au ajuns la fundul sacului pe planul financiar. Nu trebuie să se demoralizeze și nici să se plângă. Faptul este deja consumat.

Ceea ce pot face în prezent este să muncească dublu față de până acum și să dea dovadă de ambiție. Lucrurile vor reveni la normal.

Rac

Astrele vă favorizează şi veţi vedea că nu se mai poate vorbi de lipsa norocului. Oportunităţi noi vor apărea, dar munca va deveni prioritară. Vă va fi destul de greu să vă păstraţi un echilibru între viaţa personală şi carieră.

Nativii din zodia Rac nu mai acceptă să fie încă o dată dezamăgiți de cineva la care țin. Sunt extrem de intuitivi în această săptămână și reușesc să depisteze minciunile chiar înainte ca acestea să fie rostite. Sunt pregătiți să își restrângă cercul de prieteni dacă este necesar.

Leu

E o săptămână contrastantă, având în vedere că apar oportunităţi noi însă sunteţi foarte concentraţi şi pe probleme vechi.

Atenţia vi se va îndrepta asupra treburilor casnice. Cu toate greutăţile care mai sunt, priviţi în faţă cu optimism! Vă va ajuta la atingerea ţelurilor dumneavoastră mai repede decât credeaţi.

Aceasta nu este o săptămână foarte bună pentru nativii din zodia Leu. Reușesc să îndepărteze pe toată lumea din jurul lor cu atitudinea negativă pe care o au.

Trebuie să își ia un timp să reflecteze în interiorul lor asupra adevăratelor probleme care îi macină.

Fecioară

Activitatea profesională vă solicită foarte mult. Dacă aveţi proiecte pe rol, sunteţi mult mai eficienţi acum, iar acestea se vor finaliza cu succes. Familia vă atrage atenţia că o neglijaţi.

Nativii din zodia Fecioară vor ieși în evidență în această săptămână prin seriozitatea de care dau dovadă la locul de muncă.

Ei demonstrează că nimic bun nu se obține peste noapte, iar eforturile lor sunt mai mult decât apreciate.

Balanţă

Tot munca va fi în centrul preocupărilor dumneavoastră. E nevoie să fiţi mai deschişi şi dispuşi să învăţaţi lucruri noi pentru a beneficia de oportunităţile profesionale, astfel încât acestea să se materializeze în câştiguri financiare consistente.

Nativii din zodia Balanță trebuie să poarte o discuție serioasă cu partenerul lor de viață. S-au adunat destul de multe reproșuri și, dacă nu se rezolvă nimic acum, lucrurile cu siguranță nu se vor îndrepta mai târziu.

Scorpion

Aspectele profesionale și cele financiare sunt foarte bine evidenţiate şi se pare că vor rămâne aşa pentru mult timp.

Aveţi gânduri de a face o schimbare şi depinde numai de dumneavoastră ce drum alegeţi. Ceva proiecte mai vechi s-ar putea revizui acum, pentru că au potenţial de dezvoltare.

Nativii din zodia Scorpion trebuie să se detașeze de problemele pe care le au. Este necesar să caute activități care îi pot ține mereu în priză și ocupați.

Astfel, vor deveni mult mai productivi și vor uita de ceea ce îi supără cu adevărat.

Săgetător

Este momentul propice pentru a lua decizii importante în viaţa personală.

Nativii din zodia Săgetător doresc să petreacă cât mai mult timp alături de partenerul lor de viață. Se simt foarte fericiți, iar prezența persoanei iubite nu poate decât să amplifice această stare.

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ei.

Capricorn

Şi dumneavoastră veţi avea mult de muncă, iar nivelul stresului poate atinge cote înalte în unele zile.

Încercaţi să vă relaxaţi ori de câte ori aveţi ocazia. În weekend daţi ocazia prietenilor să vă scoată din casă. Nu veţi regreta!

Vărsător

Aspectele personale primează în această săptămână. Pentru a scăpa mai repede de atribuţiile de muncă, va trebui să vă organizaţi mai bine timpul.

Nativii din zodia Vărsător se simt destul de stresați în ultimul timp din cauza problemelor de la locul de muncă.

Peşti

Familia reprezintă şi ea centrul universului dumneavoastră în această săptămână. Atât timp cât există înţelegere, diplomaţie şi comunicare, relaţiile dintre voi se vor îmbunătăţi şi vor deveni chiar fructuoase. Trebuie să găsiţi totuşi o balanţă între carieră şi viaţă personală…

Nativii din zodia Pești nu trebuie să se simtă obligați să asculte criticile celor din jurul lor doar pentru că le sunt prieteni. Atunci când consideră că este prea mult, este dreptul lor să oprească tot.