Zodia protejata de astre in 2019: Are cel mai bun an

Anul 2019 este considerat, din punct de vedere astrologic și numerologic, un an mult mai bun decât cel anterior. Cu toate că vor exista tranzițe impactante și perioade de retrogradare a planetelor, la modul general, aspectele vor fi bune și benefice tuturor zodiilor.

Însă, o zodie va fi mai norocoasă decât toate celelalte și nativii născuți sub acest semn vor avea parte de succes, de numeroase șanse și oportunități pentru a-și atinge țelurile și de o stare generală fizică și psihică foarte bună.

Nativii își pot întâlni sufletul pereche, se pot căsători și-și pot mări familia. Totodată, vor avea șansa de a avansa la locul de muncă, de a demara proiecte noi și de a-și îmbunătăți situația financiară. Iată care este zodia care are cel mai mult noroc în anul 2019!

Zodia cu cel mai mult noroc în 2019 Zodia vedetă a anului 2019 este zodia Săgetător. Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul planetei Jupiter întocmai prin semnul lor. Dar ce înseamnă acest aspect și cum se traduce el pe înțelesul tuturor?

Ei bine, Jupiter este considerată în astrologie planeta marilor beneficii, este Marele Benefic al zodiacului, iar zodia pe care o tranzitează este întotdeauna norocoasă din toate punctele de vedere.

Tranzitul lui Jupiter este unul lent, prin urmare a intrat în acest semn în luna noiembrie 2018 și îl va părăsi abia în decembrie 2019, atunci când va intra în zodia Capricorn.

Punctăm că Jupiter va mai ajunge în semnul Săgetător abia peste 12 ani. În plus, zodia Săgetător este mai norocoasă în 2019 decât oricare altă zodie și pentru că Jupiter este întocmai guvernatorul acestui semn și, cu alte cuvinte, el revine în domiciliul său, revine acasă, aspect care în astrologie este considerat aducător de beneficii și noroc.