Vremea pentru urmatoarele zile. La ce temperaturi trebuie să ne așteptăm pentru următoarele zile.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a făcut un anunț neașteptat despre vremea din România.

Specialiştii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, pentru intervalul 7- 17 martie 2019. Meteorologii anunță că va urma o răcire, după care, în a doua săptămână, valorile termice din timpul zilei se vor ridia în termometre.

Iată cum va fi vremea între 7 și 17 martie 2019, în toate zonele țării, potrivit ANM:
Prognoza meteo în Banat

Va urma un proces de încălzire, astfel încât în zilele de 7 și 8 martie va fi deosebit de caldă, cu maxime, în medie regională, de 19…20 de grade.

Apoi temperaturile maxime vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii de 10…11 grade în perioada 12 – 14 martie, dar după data de 15 martie este posibilă o nouă încălzire ușoară.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 1 și 4 grade, exceptând nopțile din intervalul 8 – 10 martie, când va fi mai ridicată, de 5…7 grade. Temporar vor fi precipitații în jurul datei de 5 martie, precum și în perioada 9 – 17 martie.

Prognoza meteo în Crişana

Temperaturile maxime vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii de 10 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 0 și 4 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 martie, când va fi mai ridicată, spre 6…7 grade. Temporar vor fi precipitații pe 4 și 5 martie, precum și în perioada 8 – 17 martie.

Prognoza meteo în Transilvania

Maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 8…9 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între -2 și 0 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când va fi de 1…2 grade. Temporar vor fi precipitații pe 5 și 6 martie, precum și în perioada 9 – 17 martie.

Se anunță precipitații în Maramureș și Moldova
Prognoza meteo în Maramureş

Media regională a temperaturilor minime se va situa în jurul valorii de 0 grade, exceptând noaptea de 5 martie, dar și nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor va fi de 2…4 grade.

Se vor semnala precipitații în jurul datei de 5 martie, dar temporar și în perioada 8 – 17 martie.

Prognoza meteo în Moldova

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între -2 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când se va situa în jurul valorii de 4 grade. Vor fi precipitații slabe în intervalul 11 – 17 martie, dar trecător și pe 6 martie.