Bianca Dragusanu a implinit 37 de ani si a vorbit despre motivul despartirii de Alex Bodi chiar la ziua ei! Alex Bodi recunoaste:

Se pare ca lucrurile intre ei doi nu ar fi functionat dupa ce Bianca ar fi aflat de cateva infidelitati ale lui Alex peste care nu a mai putut trece.

Bianca Dragusanu a vorbit despre motivul despartirii de Alex Bodi chiar la ziua ei! Bianca si Alex Bodi au fost impreuna timp de 6 luni iar de aproape 2 luni de zile au decis sa-si mai dea o sansa dupa ce au trecut printr-o prima despartire.

Se pare ca nu a functionat nici de data asta iar acum relatia lor chiar pare ca a ajuns la final. Formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la noi si despartirea lor a facut rapid deliciul presei tabloide.

Blondina este din nou o femeie singură, după ce, zilele trecute, i-ar fi spus definitiv ”adio” bărbatului în brațele căruia a crezut că și-a găsit fericirea, în urma despărțirilor succesive de Victor Slav și Tristan Tate.

Intr-un interviu pentru Antena 1, Bianca Dragusanu a vorbit despre implinirile din viata ei: „Ma simt cel mai bine din viata mea. Am tot ce mi-am dorit vreodata.

Fiica mea e acasa cu mama, mi-a cantat la multi ani de acum 3 zile. Nu stiu daca o sa ma recasatoresc, o sa va surprind si cred ca o sa ma surprind si pe mine. Acum sunt singura si mi-e foarte bine asa. Am ramas prietena cu Bodi.”

Singurul domeniu unde se pare ca lucrurile functioneaza fara probleme pentru Bianca sunt afacerile ei:

„Afacerile imi merg perfect. Investitia a fost enorma, am bagat aproape 100.000 de euro in afacerea mea cu rochiile de mireasa. Sunt singurul investitor, nu am partener de afaceri.”

Prezent si el la ziua Biancai pe finalul petrecerii pentru a-i aduce un cadou, Alex Bodi a acceptat sa vorbeasca si despre relatia lor de 6 luni de zile si despre despartirea definitiva:

„Nu m-am despartit de Bianca, asa cum s-a speculat, ca am petrecut timp cu fosta mea sotie. Din contra eu am petrecut timp cu fetita mea.

Am ramas prieten cu Bianca, acum am felicitat-o, i-am lasat cadoul si atat. Se aud o gramada de zvonuri, de speculatii. Noi am avut o perioada foarte frumoasa impreuna. Eu am gresit-o putin in niste chestii, intelegi? Am glumit de cateva ori si despre casatorie.”