Valentina Pelinel, mesaj emoționant de 8 Martie, alături de copiii săi! Ce a postat soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a transmis un mesaj emoționant de 8 Martie. Soția lui Cristi Borcea a publicat prima imagine cu gemenele sale, iar fotografia i-a înduioșat pe fani. Aceștia i-au transmis frumoasei vedete numai gânduri bune.

Valentina Pelinel și-a emoționat fanii de 8 Martie.

Primăvara a venit cum nu se putea mai bine pentru Valentina Pelinel. Pe 1 Martie, soția fostulului acționar majoritar al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a adus pe lume o pereche de gemene, pe nume Indira și Rania.

Devenită mămică pentru a doua oară, vedeta nu-și mai încape în piele de fericire. Cu ocazia zilei de 8 Martie, Valentina a făcut publică prima imagine cu fetele sale.

Frumoasa mămică sărbătorește Ziua Femeii alături de copiii săi, cei patru fiind suprinși într-o ipostază emoționantă.

Valentina Pelinel, prima imagine alături de fiicele sale
Mânuțele lui Milan, ale Valentinei, dar și cele ale gemenelor Indira și Rania, au fost surprinse într-o fotografie emoționantă. Vedeta nu a rezistat tentației de a împărtăși cu fanii săi frumoasa imagine, așa că a postat-o pe o rețea de socializare.

„La multi ani Milan, Indira, Rania” , este mesajul care însoțește fotografia publicată de Valentina Pelinel pe contul său de Instagram, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Prietenii virtuali i-au dat zeci de like-uri și mesaje cu urări și gânduri bune.

Cristi Borcea este cu gândul la soția și copiii săi. Cu ocazia zilei de 8 Martie, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București a dat ordin ca locuința familiei să fie umplută cu trndafiri roșii și albi.