Viața de burlac a început! Victor Slav, în tandrețuri cu sosia Biancăi Drăgușanu, în văzul tuturor

La câteva luni de la despărțirea de mama fetiței sale, Victor Slav a fost surprins în trandețuri cu nimeni alta decât sosia Biancăi Drăgușanu.

Prezentatorul TV de la Kanal D s-a îmbrățișat și s-a pupat toată noaptea cu blonda. Cei doi nu au mai ținut cont nici de camerele foto din jurul lor.

Dacă Bianca Drăgușanu și-a făcut o altă relație imediat după despărțire, Victor Slav a preferat să mai aștepte puțin.

Parcă de când Bianca și-a făcut bagajele și a plecat în India și Sri Lanka, acolo unde se filmează cel de-al doilea sezon al emisiunii ‘Asia Express’, Victor Slav a prins mai mult curaj.

Prezentatorul TV de la ‘Vulturii de noapte’ a fost într-un club din Sibiu alături de cel mai bun prieten al lui, Bogdan Vlădău.

Că aproape toate femeile sunt înnebunite după cei doi nu mai este un secret și nici faptul că nicio domnișoară nu ratează ocazia se a se poza cu ei. Ei bine, acum este acum. Victor Slav a stat tot timpul alături de o blondă, iar fotografiile cu ei doi sunt incendiare.

Femeia care a stat tot timpul alături de acesta seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu. Blonda are mai multe intervenții estetice, dar și tatuaje.

Bianca Drăgușanu are o nouă relație

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu de câteva luni bune. După ce a fost împreună cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu și-a dat seama că nu el este cel potrivit. Acum, vedeta se iubește cu Alex Bodi, un bărbat cu o situație financiară foarte bună. Cei doi au fost împreună la Paris, iar acolo i-a însoțit și una dintre fetele lui Alex Bodi.