Răzvan de la „Insula iubirii” i-a minţit pe producătorii emisiunii. Adevărul a ieşit la lumină la „ceremonia focului”

Situaţie fără precedent în cadrul emisiunii „Insula iubirii”. Unul dintre concurenţi a minţit întreaga echipă, însă adevărul a ieşit la iveală în cadrul ceremoniei focului. Iubita sa a fost cea care a făcut declaraţii inedite.

Răzvan şi Cati formează unul dintre cuplurile care au ajuns pe insulă pentru a-şi testa relaţia. Răzvan a călcat de mai multe ori strâmb, a înşelat-o pe Cati, dar ea l-a iertat văzând în el un bărbat adevărat.

Concurenta are şi un copil dintr-o căsnicie anterioară. Spune că situaţia ei nu este una uşoară şi s-a complăcut, sperând ca Răzvan să fie jumătatea ei. Pe parcursul emisiunii, aceasta şi-a dat seama că trebuie să se pună pe primul loc şi să realizeze că merită ceva mai bun.

Recent, s-a aflat că Răzvan a minţit producătorii emisiunii. În clipul de prezentare, el şi Cati au fost filmaţi într-o casă mare, luxoasă, pe care ar fi deţinut-o unchiul concurentului. Echipa a aflat că Răzvan a minţit. Chiar la ceremonia focului, Radu Vâlcan a îndemnat-o pe Cati să spună adevărul. Ea, pentru prima dată, nu l-a mai acoperit pe bărbat.

„A mințit la casting, probabil a vrut să arate că e bărbat. Casa în care am filmat nu e a unchiului, așa cum a zis’, a mărturisit Cati la Antena 1, care susține că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Răzvan.

Cati, cucerită de ispita George

Pe parcursul celor 10 zile petrecute pe „Insula iubirii”, concurenta a stat foarte mult timp de ispita George. Petrec foarte mult timp împreună, merg la date-uri şi devin din ce în ce mai apropiaţi.