Mesajul lui Salman Khan pentru Iulia Vântur. Declaraţia publică făcută de star pentru româncă

Salman Khan a avut un mesaj important de susţinere pentru Iulia Vântur. Aceasta face parte dintr-un nou proiect, unul de care este extrem de mândră. După ani de speculaţii, iată cât de mult se sprijină unul pe altul!

Iulia Vântur a anunţat în mod oficial că va juca într-un film, în India. Aceasta şi-a anunţat toţi fanii despre noul succes.

„Sunt entuziasmată să vă arăt primul afiș al filmului meu. Sunt mândră că fac parte dintr-un proiect, care are un mesaj social foarte puternic. Ridică-te și vorbește despre cele nespuse. Sper că veți fi alături de noi în această călătorie! Răspândiți iubire,a transmis celebra vedetă.

La câteva ore după ce Iulia Vântur a împărtășit că va juca în acest film, Salman Khan a scris pe o rețea de socializare un mesaj de susținere pentru româncă, pe care a etichetat-o. De ani de zile se speculează că cei doi trăiesc o poveste de iubire. Nu au confirmat însă nimic până acum.

„Doresc echipei filmului «Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala» toate cele bune și mult succes! Iulia Vântur”, a scris acesta pe Facebook.

Plecată de mai bine de șase ani în India, unde ar avea o relație cu Salman Khan, frumoasa șatenă a fost zilele acestea centrul atenției în calitate de prezentatoare Cerbul de Aur.