Tristan Tate regretă că a ajutat-o pe Bianca Drăguşanu: “I-am apărat onoarea şi demnitatea”

La doar câteva ore după ce s-a aflat de scandalul în care a fost implicată Bianca Drăguşanu în trafic, iar în ajutor i-a sărit Tristan Tate cu fratele lui, fostul luptător de kickboxing declară că regretă faptul a făcut asta.

Tristan Tate a fost sunat de Bianca Drăguşanu, speriată de bărbatul care îi lovea cu pumnii maşina. Singură şi neajutorată, blondina a simţit nevoia să ceară ajutor.

Acesta s-a urcat rapid în autoturismul lui, alături de Andrew Tate, şi au mers pentru a calma spiritele la locul fapte. Între timp, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate s-au despărţit, iar acum tânărul regret că i-a sărit în ajutor.

“Da, este adevărat despre incidentul din trafic. Am fost sunat şi am fugit acolo. După asta mi-a spus că a fost ca şi cum l-a sunat pe Batman.

Dar dacă m-aş putea întoarce în timp aş fi ignorat apelul de la ea. I-am apărat onoarea şi demnitatea. Totuși, în ultimele săptămâni am aflat că nu are niciunul din cele două lucruri”, a spus Tristan Tate în exclusivitate pentru spynews.ro.

Tristan a fost foarte sincer şi a povestit despre începutul relaţiei lor. S-au cunoscut în Bucureşti, prin intermediul unor amici.

„Prin intermediul unor prieteni comuni. Un prieten bun de-al ei care cumpără maşini de lux, am cunoscut-o prin intermediul lui. „, a declarat milionarul.

Se pare că acestuia îi place să iasă în oraş, să consume băuturi schumpe şi să fie şi foarte atent la cea pe care o iubeşte acum, la Bianca. A povestit că nu o scapă din priviri şi a glumit, a spus că atât el, cât şi fratele său sunt bodyguarzii prezentatoarei de la „Te vreau lângă mine”.