Primele reactii ale Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata din turneul de la Wuhan

Simona Halep a oferit primele declaratii, dupa ce a fost eliminata de slovaca Dominika Cibulkova din turneul din China, de la Wuhan.

Simona Halep a oferit prima reactie in legatura cu eliminarea sa din turneul Wuhan, din China. Tenismena numarul 1 mondial a declarat faptul ca nu se prezentase intr-o forma fizica buna, insa se bucura ca a reusit sa ajunga aici, deoarece ii ofera incredere in sine.

“A fost greu sa joc la inceput deoarece aveam spatele blocat. Normal, trebuia sa ma retrag, dar nu am vrut si nici nu-mi place sa fac asta.

Am tras de mine sa joc din ce in ce mai bine. Imi place sa joc, am venit aici si am vrut sa dau totul pana la ultma speranta si sansa. Am fost aproape in setul al doilea, asa ca un meci ca acesta imi da incredere ca nivelul meu este destul de bun.

Nu sunt dezamagita, dar sunt trista ca aceasta accidentare vine de nicaieri. Vom vedea ce se va intampla in cateva zile”, a declarat tenismena pentru site-ul WTA.

Celebra tenismena Simona Halep va lua parte la competitiile de la Singapore si Beijing.

Simona Halep se intoarce la “origini”

Zilele acestea, Simona Halep, s-a decis sa ia parte si la turneul Kremlin Cup de la Moscova. Motivul este unul destul de simplu: tenismena a cucerit primul ei titlu in 2013 la Moscova, de aceea doreste sa se intoarca:

“Am cucerit primul meu titlu aici, la Moscova, in 2013, asa ca turneul are un loc special in inima mea. Astept cu nerabdare sa concurez din noi in fata fanilor uimitori de acolo”, scrie Agerpres.