Acum e si el fericit! Cine e noua iubita a lui Victor Slav

La trei luni după ce a anunțat oficial că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, mama fetiței lui, Victor Slav pare să aibă o nouă relație.

Dacă Bianca și-a găsit un nou iubit imediat după despărțire, Victor nu s-a grăbit deloc și abia acum pare că ar încerca din nou să-și găsească marea dragoste.

Escapada nocturnă pe care a avut-o în urmă cu două săptămâni la NUBA Mamaia alături de colegii lui de platou se pare că a fost de bun augur pentru Victor Slav

Raduca, prietena asistentei TV, o focoasă blondină, se pare că a reușit să-i atragă atenţia, cu farmecul ei, lui Victor Slav, care a decis să mai dea o șansă dragostei.

Iar acest lucru se reflectă în gesturile pe cate tânăra le-a făcut zilele trecute.

Noua iubită a lui Victor Slav este o frumoasă blondă pe care prezentatorul ar fi cunoscut-o pe litoral, conform cancan.ro.

Victor și colegii lui de la Kanal D au petrecut o noapte incendiară într-un club din Mamaia, ocazie cu care prezentatorul ar fi cunoscut-o pe una din prietenele Ramonei Olaru.

Cei doi s-au plăcut, astfel că de curând, când Victor și colegii lui au plecat la Timisoara, tânăra l-a urmat îmrepună cu o prietenă.

A urmat o nouă petrecere de pomină într-un club din Timișoara. Dacă Victor a ales să fie discret în legătură cu această relație, iubita lui a publicat o mulțime de poze pe rețelele sociale.

Victor slav a fost căsătorit cu Bianca Drăguşanu, dar au divorţat după un an. La scurt timp şi-au reluat relaţia şi au devenit părinţi.

Bianca Drăguşanu a născut-o pe 26 septembrie 2016 pe Sofia Natalia. În iunie 2018, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au anunţat despărţirea.