Sufletul pereche potrivit zodiacului: cu cine ar trebui sa-ti petreci intreaga viata

Stele influenteaza viata ta. Acesta este un fapt. Starea ta, caracterul si chiar si destinul depind de localizarea planetelor. Zodia iti poate spune multe despre obiectivele, dorintele si aspiratiile tale.

Ea este capabila sa spuna cu cine ar trebui sa te intalnesti si de cine este mai bine sa te feresti. Deci, aici poti gasi iubitul tau perfect (in functie de zodie):

1. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec – indraznet si energic, cauta independenta. Esti un om stabil si logic, fericit sa depaseasca obstacolele in viata, gata sa-si asume responsabilitatea. Cauta sa intalnesti o persoana increzatoare pentru care sa risti.
Perechea perfecta pentru Berbec: Leu, Sagetator, Gemeni si Varsator.

2. Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este un partener de incredere si un prieten loial. Nu este facut pentru o scurta aventura in dragoste, cauta o relatie serioasa cu o persoana rezonabila si de incredere. Acorda o mare importanta atractiei fizice.
Partener ideal pentru Taur: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioara si Peste.

3. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt jucausi, sociabili si foarte fermecatori. Reprezentantii acestui semn sunt personalitati versatile, aventuroase si prietenoase, care isi pot face prieteni usor si pot gasi limbi comune cu oricine. Partenerul ar trebui sa fie la fel de distractiv si sociabil.

Perechea ideala pentru Gemeni: Sagetator, Leu, Balanta, Berbec si Varsator.

4. Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul are nevoie de timp pentru a se deschide. El isi va incredinta inima numai unei persoane de incredere. Este putin sensibil, deoarece are un nivel ridicat de inteligenta emotionala.
Partener ideal pentru Rac: Scorpion, Taur, Peste si Fecioara.

5. Leu (22 iulie – 22 august)

Leul are o natura optimista. Ii place sa fie admirat si chiar idolatrizat. In dragoste, el este extrem de devotat si nemiscat. Leul este o persoana puternica si increzatoare. El are nevoie de un partener mai moale si mai compatibil, dar nu mai putin energic.
Ideal pentru Leu: Gemeni, Balanta, Sagetator si Berbec.

6. Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara combina calculul rece cu spontaneitatea. Reprezentantii acestui semn au intelegere si o minte ascutita. Ei acorda o atentie deosebita detaliilor. Fecioarele sunt perfectioniste. Cauta parteneri prudenti si increzatori.
Candidatul ideal pentru Fecioara: Scorpion, Capricorn, Rac si Taur.

7. Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balantele intotdeauna stiu ce vor si nu se vor opri pana nu reusesc. Ele cauta un echilibru in tot si sunt de acord doar cu ce e mai bun. Balantele sunt energice, fermecatoare si sociabile, ele interactioneaza perfect cu oamenii.
Perechea perfecta pentru Balanta: Gemeni, Varsator, Sagetator si Leu.

8. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este curajos si puternic. Daca doreste ceva, o sa primeasca cu siguranta, nimic nu-l poate opri. Scorpionului ii place oamenii care il provoaca si il inspira. Are nevoie de un om profund si ambitios.
Partener perfect pentru Scorpion: Pesti, Fecioara, Capricorn si Rac.

9. Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul – zodia indrazneata. El este definit de aventura si libertate. In alegerea unui partener (si nu numai), Sagetatorul asculta inima lui, oriunde il conduce. Sagetatorul are nevoie de un partener care sa impartaseasca pasiunea lui pentru aventura.
Ideal pentru Sagetator: Leu, Varsator, Berbec si Balanta.

10. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este ambitios, conservator si muncitor. El este interesat de o cariera. Poate fi un lider bun si un organizator remarcabil. Capricornul are nevoie de un partener inteligent, elegant, dedicat si cu ambitii.
Ideal pentru Capricorn: Peste, Taur, Fecioara si Scorpion.

11. Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul merge mereu inainte. El este un creator innascut si se straduieste intotdeauna spre inovare. Nu-i plac restrictiile. Varsatorul de multe ori nu stie cum sa isi exprime sentimentele. El isi apreciaza libertatea. si cauta un partener distractiv si comunicativ.
Perechea ideala pentru Varsator: Balanta, Berbec, Gemeni si Sagetator.

12. Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii pot fi foarte greu de inteles. Sunt sensibili, emotionali, plutesc adesea in nori. Acesti oameni sunt creativi, vulnerabili si timizi. Ei au nevoie de o persoana stabila si cu picioarele pe pamant, care nu le va permite sa se scufunde prea mult in visele lor.
Partener perfect pentru Pesti: Rac, Scorpion, Capricorn si Taur.