Fiica Andreei Marin si-a cunoscut fratiorul vitreg. Cum a decurs intalnirea

Lavinia Pirva este cea mai proaspata mamica din showbizul romanesc si, in urma cu cateva zile, ea si bebelusul sau au fost vizitati de fiica lui Stefan Banica, din mariajul cu Andreea Marin.

Fosta “Zana a Surprizelor” a dezvaluit cum a fost intalnirea dintre Violeta Banica si fratele ei vitreg, Alexandru Banica.

Andreea Marin a declarat in platoul emisiunii moderata de Catalin Maruta ca fiica ei, Violeta, l-a cunoscut pe fratiorul sau vitreg.

Vedeta a povestit ca adolescenta l-a tinut in brate pe micul print al tatalui ei, Stefan Banica, si al artistei Lavinia Pirva. Desigur, fosta prezentatoare a fost “zgarcita” in a oferi prea multe amanunte, subliniind ca nasterea unui copil este o binecuvantare.

“Foarte bine. Il astepta. Este un copil foarte sensibil si cred ca, la randul ei, cand va fi mamica, va fi foarte buna. Este un copil foarte cald.

A fost sa-l vada pe Alexandru, l-a si tinut in brate. Nu e treaba mea sa dau detalii de genul acesta. Sa fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvantare. Ceea ce-mi doresc si mie”, a marturisit Andreea Marin in cadrul emisiunii “La Maruta”.

Va reamintim ca Lavinia Pirva (34 de ani) a devenit mamica pentru prima data saptamana trecuta. Ea l-a adus pe lume pe fiul sau cu Stefan Banica (51 de ani) pe 16 mai, iar cantaretul a fost cel care a dat vestea cea mare intregii lumi.