Sora lui Meghan Markle face din nou declarații neașteptate

La finele săptămânii trecute, Meghan Markle și Prințul Harry și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase, având alături familiile și zeci de prieteni.

Din păcate, singurul membru din familia actriței prezent la nuntă a fost mama ei, Doria Ragland, tatăl fiind bolnav, iar cei doi frați vitregi nefiind invitați. Acesta este și motivul pentru care Samantha, sora lui Meghan Markle, face noi declarații neașteptate.

Când pregătirile pentru nunta regală erau în toi și toți ochii erau ațintiți asupra lor, de parcă asta n-ar fi fost de ajuns, Prințul Harry și Meghan Markle au fost loviți sub centură de atacul furibund al fraților vitregi ai miresei, atât Samantha, cât și Thomas Markle Jr. fiind extrem de incisivi cu sora lor mai mică.

„Nu este vorba aici despre lipsa apropierii, cu atât mai mult cu cât 1.000 de străini sunt invitați. Familia e familie”, a scris Samantha pe Twitter, înainte de nunta surorii sale.

„Am un unchi pe care l-am văzut doar o dată, dar nu aș spune niciodată că nu face parte din familie pentru că nu suntem apropiați. Umanitariștii (apropo la formația umanistă a actriței) dau dovadă de dragoste și bunătate în special față de familie”, a mai comentat ea.

În acest timp, și fratele Thomas s-a dovedit extrem de agresiv față de sora lui, scriindu-i o scrisoare Prințului Harry: „Meghan Markle nu este, evident, femeia potrivită pentru tine. Mă mir că nu o vezi pe adevărata Meghan, cea pe care întreaga lume o vede acum”.

Acum, după ce, pe bună dreptate, nici Samantha și nici Thomas nu au fost invitați la nunta surorii lor mai mici, ofensiva continuă. Mai nou, sora lui Meghan pledează pentru ca aceasta să-și reunească familia înstrăinată, după ce a fost inspirată de slujba ținută de Episcopul Michael Curry la nunta regală. Samantha, care a privit nunta surorii sale din fața televizorului, a declarat pentru The Sun:

„L-am auzit pe episcop vorbind despre dragoste, unitate și iertare și sper că asta va ajunge la inima lui Meghan”, a spus ea, recunoscând că a fost impresionată de mesajul de iubire al prelatului. Așadar, după 20 de ani de înstrăinare, Samantha i-a făcut din nou surorii sale o ofertă de pace.

Din păcate însă, ne îndoim că Meghan se va dovedi iertătoare, cu atât mai mult cu cât, recent, Samantha scria pe Twitter că Doria Ragland, Mama lui Meghan, a cerut bani pentru a vorbi în emisiunea lui Oprah! Cam atât depre spiritul creștinesc și iubirea de aproape pe care le trâmbițează sora actualei ducese de Sussex…