Ronaldinho se va căsători cu două femei în același timp

Fostul atacant al echipei naționale de fotbal a Braziliei, Ronaldinho, se va căsători în luna august a acestui an, nu cu una, ci cu două femei cu care își împarte deja viața.

Fotbalistul se va căsători cu logodnicele sale, Priscilla Coelho și Beatriz Souza cu care trăiește „în armonie” încă din luna decembrie a anului trecut în vila sa din Rio de Janeiro, relatează The Sun.

Ronaldinho, care este adept al poligamiei, a început o relație cu Beatriz în 2016, însă și-a continuat relația și cu Princilla cu care era deja de câțiva ani. Ambele tinere au primit câte un inel de logodnă. Mai mult, ele merg cu fotbalistul la toate evenimentele la care acesta este invitat.

Cele două femei primesc în mod regulat o „alocație” de 1.700 euro pe care îi cheltuiesc după bunul plac.

De asemenea, el le oferă iubitelor sale exact aceleași cadouri. Recent, el le-a cumparat parfumuri asemănătoare când au fost într-o vacanță comună.

Deşi legile braziliene interzic poligamia, fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain a decis să se însoare cu amândouă. Cei trei ar urma să profite de anumite pasaje neclare ale legii pentru a se căsători.

Sora lui Ronaldinho, Deisi, este împotriva poligamiei și a anunțat deja că nu va participa la nunta ce va fi privată.