Cum să te înscrii la Exatlon 2019. S-a dat startul înscrierilor pentru sezonul următor. Iată ce trebuie să faci pentru a intra în cursa pentru marele premiu

Au început deja înscrierile pentru Exatlon 2019! Concursul sportiv s-a bucurat de un real succes la public, astfel că postul Kanal D a luat decizia ca acesta să aibă încă un sezon. Cei care vor să participe, trebuie să știe că se pot înscrie oricând.

Marea finală de la Exatlon, care a avut loc miercuri seară (24 mai), a ținut publicul cu sufletul la gură, timp de trei ore. Ionuț Sugacevschi și Vladimir Drăghia s-au luptat pentru premiul de 100.000 de euro.

„Faimosul” a fost cel care a plecat acasă cu premiul cel mare. Nici bine nu s-a terminat show-ul din Republica Dominicană, că oamenii au și început să se înscrie pentru Exatlon 2019.

Unii s-au înscris încă dinainte de marea finală de miercuri seară. Iată ce trebuie să faci pentru a ajunge să concurezi la cea mai populară competiție sportivă!

Cum te înscrii la Exatlon 2019

Cei care doresc să se înscrie la Exatlon 2019, trebuie să completeze formularul aflat pe www.exatlon.ro. Pe lângă datele personale, potențialii concurenți sunt nevoiți să răspundă la următoarele întrebări:

1. Ce sporturi practici? Care este nivelul?;

2. Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?;

3. Ai licență pentru practicarea vreunui sport sau îl practici la nivel profesionist?;

4. Figurezi în clasamente naționale sau internaționale? Dacă da, detaliază;

5. Ai probleme de sănătate? Dacă da, detaliază;

6. Fumezi?;

7. Ai alergii?;

8. De ce vrei să participi la acest show?;

9. Ce trăsături crezi că te ajută să ajungi într-o fază avansată a show-ului?;

10. Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut vreodată?;

11. Care este cel mai nefericit lucru care și s-a întamplat vreodată?;

12. Care este cel mai măreț eveniment pe care l-ai experimentat vreodată?;

13. Care este cel mai interesant lucru pe care îl poți spune despre tine?;

14. Știi pe cineva care s-a înscris la acest show? Dacă da, care este relația ta cu aceasta persoana și cum se numește ea;

15. Dacă vei câștiga, ce intenționezi să faci cu premiul?;

16. În acest moment ești în vreun stadiu de înscriere la un alt show tv? Dacă da, te rog detaliază;

17. Numește trei sentimente care te caracterizează;

18. Cel mai lung timp în care ai stat infometat(ă).

De asemenea, concurenții trebuie să semneze un acord de participare la casting pentru emisiunea „Exatlon”. Ei trebuie să asigure că nu au cazier judiciar, că sunt cetățeni români și că au peste 18 ani.

Câte persoane s-au înscris până acum la Exatlon 2019

Cei care vor să se înscrie la Exatlon 2019 trebuie să știe că au parte de o competiție serioasă. La începutul lunii trecute, Kanal D anunțat că s-au înscris deja 7.000 de persoane. Printre cei care își doresc să ajungă la Exatlon 2019 se numără și Marco Briguglia.

Dj-ul a anunțat pe Facebook că s-a înscris la renumita competiție sportivă. Marco Briguglia are 42 de ani și este născut în Catania. El s-a stabilit în România în urmă cu 17 ani.