Simona Halep și-a schimbat look-ul. Cum arată acum campioana

După mult așteptata victorie de la Roland Garros, campioana noastră și-a acordat câteva zile de relaxare.

Simona Halep și-a schimbat look-ul și a împărtășit momentul cu fanii ei de pe Instagram. Iată cât de bine arată tenismena noastră cu noua culoare de păr!

De câteva zile, numele Simonei Halep, campioana noastră, este pe buzele tuturor, tenismena fiind prima jucătoare din ultimii 11 ani care a câștigat un turneu de Mare Slam învingând trei deținătoare ale acestui trofeu.

Dar și cea care a reușit, după multă vreme, să aducă din nou lacrimi în ochii românilor, care au primit-o cu emoție și entuziasm pe Arena Națională, la întoarcerea de la Paris.

Simona Halep, alături de hair stylist-ul Sorin Stratulat

Imediat după aceea, Simona și-a permis câteva ore de răsfăț într-un complex sportiv din Capitală, unde s-a relaxat la piscină, recuperându-se după perioada intensă pe care a traversat-o în ultima vreme.

Astăzi însă, a venit și rândul înfrumusețării personale, Simona surprinzându-și fanii de pe Instagram cu o schimbare spectaculoasă de look.

Tenismena și-a schimbat culoarea părului, acum șuvițele sale blonde având o nuanță de cenușiu care i se potrivește foarte bine, scoțându-i în evidență culoarea ochilor. Iată cât de bine arată tenismena!

Simona s-a născut într-o familie de aromâni în orașul Constanța. Tatăl ei, Stere (jucător de fotbal la echipa Săgeata Stejaru), deținea o fabrică de lactate.

Ea a început să joace tenis la 4 ani, fiind antrenată de fratele ei mai mare. La vârsta de 6 ani ea practica zilnic acest sport. S-a mutat în București la 16 ani pentru a-și continua cariera în tenis. Doi dintre idolii ei din tinerețe au fost Justine Henin și Andrei Pavel.

În iunie 2018, Simona Halep reușește să câștige prima sa finală de Grand Slam la Roland Garros, învingând-o pe Sloane Stephens, numărul 10 mondial, cu 3-6, 6-4, 6-1, după ce pierduse primele doua finale la acest turneu cu Maria Șarapova (în 2014) și Jelena Ostapenko (în 2017).