Are cu ce se mândri! Gigi Gheorghiu, însoțit pentru prima dată de fiica lui, la un eveniment monden

Nimic nu se compară cu bucuria unui tată care își vede fiica, după o pauză de câteva luni!

Gigi Gheorghiu și Andra se văd rar, dar atunci când o fac, profită la maximum de timpul petrecut împreună.

Așa se face că cei doi au fost împreună la Petrecerea VIVA!, de anul acesta, fiind o premieră pentru amândoi. N-au mai participat la niciun eveniment împreună, până acum!

Are cu ce se mândri! Gigi Gheorghiu e discret cu viața lui personală și de familie și, până acum, a cam evitat să se afișeze în public cu Andra, fiica lui în vârstă de 29 de ani.

Dacă, până acum, cei doi s-au rezumat la a posta câteva fotografii pe conturile de socializare, iată că recent au bifat o premieră și au venit împreună, la un eveniment. Unde? La VIVA! Party. Totul s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte ca Andra să părăsească România pentru a se întoarce în Statele Unite, acolo unde locuiește cu mama ei, încă de acum două decenii.

Prilej tocmai bun pentru ca Andra să-i întâlnească și pe alți colegi de-ai tatălui său, cei doi petrecându-și seara în compania lui Florin Chilian și a lui Mihai Mărgineanu.

Stabilită în SUA cu mama ei, Andra avea toate premisele unei cariere artistice, dar a ales alt drum atunci când s-a mutat din țară. Asta după ce toată copilăria ei a fost marcată de participarea la emisiuni de talente, moștenind glasul tatălui ei și având toate șansele să ajungă o solistă consacrată.

Inițial, Gigi a fost dezamăgit că Andra nu i-a călcat pe urme, însă acum este extrem de mândru de fiica lui. Studiază masterul în Finanțe și a muncit de mică încât să-și câștige banii de buzunar, fapt mai rar întâlnit în rândul tinerilor din România.