Amalia Nastase s-a recasatorit

Amalia Năstase s-a recăsătorit la Las Vegas, cu tatăl copilului ei, un bărbat mai tânăr cu patru ani. Fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut primele declarații, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Amalia Năstase este o mamă și o soție fericită. Chiar dacă a trecut printr-un divorț, aceasta a reușit să meargă mai departe, iar acum a făcut pasul cel mare alături de iubitul ei. Cei doi s-au căsătorit civil, în secret.

“Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită (..)Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. Am făcut o căsătorie civilă la Las Vegas.

Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a spus Amalia Năstase, la Antena 1.

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în anul 2010, după 7 ani de mariaj, și, în ciuda tuturor speculațiilor, au continuat să se înțeleagă foarte bine.

Cei doi au o relație apropiată, nu doar pentru cele două fetițe pe care le au împreună, ci și datorită anilor în care au conviețuit. Dovadă că, de 7 ani, Ilie Năstase vine la toate evenimentele caritabile organizate de fosta lui soție

“Ilie a avut o influență foarte mare în dezvoltarea mea ca om în societate. Cu el am plecat prima dată din țară. Și alături de el am intrat într-o lume în care nu prea ai cum să intri.

Eu eram fata plecată din Rahova, dintr-un cartier sărac, care ajungea să stea la masă cu președinți sau cu sta­ruri de cinema. Mi-am dat seama că, în primul rând, cunoșteam oameni de foar­te bună calitate, care pu­neau mult preț pe relațiile umane.

Am învățat eticheta acestei societăți, cum scrii un bilet de mulțumire după ce ai fost invitat la o cină, cum mulțumești pentru ori­ce serviciu care ți se face, am învățat franceză… Sunt foarte multe lucruri pe care i le datorez lui Ilie.

Felul în care interacționez acum cu oamenii a pornit de la aces­te socializări și de la faptul că am fost deschisă să învăț și nu m-am dus acolo cu na­sul pe sus. Mie chiar mi-a plăcut să învăț, și de la el, și de la oamenii pe care i-am cunoscut – cu mulți dintre ei am rămas buni prieteni.”