Previziunile astrologice pentru 17 – 21 iunie 2018. Trei zodii se pare ca sunt avantajate

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Oamenii din cercul vostru apropiat vă vor ajuta să rezolvați inclusiv chestiuni personale. Călătoriile scurte și planurile pentru viitor sunt de succes, ca și ocupațiile și achizițiile vor fi plăcute.

Vă veți baza mult pe abilitatile creative, unele cunoscute ,altele însă abia acum ieșind la suprafață. Vă sfătuiesc să vă memorați visurile, să încercați să descoperiți semnificația simbolurilor și a imaginilor pe care destinul vi le trimite.

Taur

Veți primi sprijin din partea unor rude și parteneri îndepărtați. Cu toate astea, practic toată lumea speră în ajutorul vostru.

Profesional, disputele privind erorile trecute vor reveni, dar șefii și superiorii vor avea înțelepciune și înțelegere.

Pentru a nu pierde poziția finală, căutați un punct de plecare în acțiunile necesare, luați deciziile corecte. Având o așa atitudine, vine și răsplata.

Gemeni

Este posibil ca în ultimele săptămâni să fi avut de făcut niște alegeri. Se pare că a sosit momentul în care vă cam îndoiți de corectitudinea căii alese.

Reanalizarea motivațiilor proprii vă va permite să priviți în mod critic în urmă, dar și la situația prezentă. O schimbare neașteptată a circumstanțelor vă poate forța să vă amânați concediul sau o călătorie lungă. Vă veți dori să vă eliberați de toate obligațiile.

Rac

În relație, norii apar brusc la orizont și parcă nu vedeți azuriul frumos al cerului. Puteți greși cu o emoționalitate excesivă și cu o judecată părtinitoare. Poate, că peste toate acestea, mai vin și unele dezacorduri referitoare la planul financiar.

Așadar, sigur nu vă plictisiți în această perioadă.

Încrederea excesivă în voi și în forțele voastre, în corectitudinea acțiunilor, va conduce spre o situație de criză în relații.

Leu

Optimismul și încrederea vă vor ajuta să faceți față problemelor de zi cu zi. Este necesar să se rezolve problemele de familie sau de acasă, pentru a acorda mai mult timp copiilor.

O serie nesfârșită de chestiuni probabil că nu vă vor permite să vă bucurați de viață liniștită așa cum doriți.

Încercați să nu dramatizați și să nu vă expuneți sentimentele. Relațiile în căsătorie se pot adânci în contradicții îndelungate, lipsindu-vă de ocazia de a vă auzi reciproc.

Fecioară

Evenimentele pe care le veți traversa vă vor afecta ideile despre viață. Este posibilă o dezamăgire profundă, pentru că nimic nu va merge în conformitate cu planul și eforturile pe care le depuneți, iar cheltuielile vor fi în zadar. Acasă, aveți grijă de copii!

Vor exista dificultăți de relaționare, fiind nevoie de întreaga atenție și grijă. În problemele de creștere a copiilor, sarcina principală este aceea de a alterna în mod rațional și în timp util, rigurozitatea cu libertatea.

Balanță

Privitor la parteneriate, sunt posibile neînțelegeri, insulte și tensiuni neașteptate, unele având ca subiect tema geloziei. Nu este exclus ca activarea legăturilor emoționale și acțiunea sub influența lor să conducă la o situație duală în căsătorie sau chiar adulter.

Asta nu va rămâne fără urmări căci, în situația în care partenerul devine conștient de partea secretă a vieții voastre, riscă să se distrugă căsătoria.

Scorpion

Oricâte probleme ați avea, vă vine un ajutor din partea unor persoane care v-au sprijinit și în trecut.

Progresele sosesc în urma de realizărilor anterioare, cu sprijinul persoanelor influente, personalităților celebre și puternice ale căror opinii și poziție joacă un rol în societate.

În viața de zi cu zi, dacă vă dedați tuturor poftelor, riscați să finalizați luna cu câteva kg în plus.

Săgetător

Se vor relua probleme vechi cu una dintre rude. Puteți avea opiniile voastre cu privire la unele chestiuni importante, iar rudele au ideile lor, astfel încât conflictele devin inevitabile.

În relațiile cu copiii, probabil că este mai bine să fiți mai puțin îngăduitoare, iar acest sfat face referire mai ales la subiecte legate de bani. Acum este momentul în care veți putea învăța copilul să înțeleagă valoarea banilor.

Capricorn

Continuaţi să faceţi planuri din umbră ori să vă temeţi de duşmani nevăzuţi. Acţionaţi, faceţi şi desfaceți alianţe cu scopul de a vă susţine în urcarea pe treapta dorită şi în avansarea pe scară ierarhică.

Puteţi gândi la reluarea unor proiecte mai vechi legate de activităţi comerciale cu imobile sau puteţi relua comunicare cu un membru al familiei. Trebuie atenţie mărită acordată sănătăţii, căci vor fi pedepsite excesele.

Vărsător

Este un moment bun pentru noi afaceri, pentru a vorbi în public, pentru căutarea unui loc de muncă, pentru întâlniri cu potențiali angajatori. Vă puteți consolida pozițiile, puteți să cereți o creștere a salariilor sau o funcție nouă, superioară. Nu e timpul de concedii și vacanțe, ci luați inițiativa la locul de muncă.

Pești

Obținerea unei diplome sau a unui certificat vă va permite să vă bazați pe oferte interesante în viitor. Se poate impune inclusiv cunoașterea limbilor străine, experiența vastă, căci doar așa puteți accede la un loc mai bine plătit.

Succesul profesional va ajuta și activitățile voastre sociale și veți fi mulțumite să lucrați ceea ce vă place, mai ales dacă rezultatele devin vizibile. Ceea ce alții numesc rutină zilnică o să fie ceva plăcut pentru voi.