Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit. Un apropiat a confirmat separarea celor doi

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit. Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu, după cum au confirmat apropiații, potrivit Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărţit. În timp ce Victor Slav și-a petrecut seara de sâmbăta într-un club din Capitală, Bianca Drăguşanu a plecat la mare, la Mamaia, alături de o prietenă, mama ei, dar și de micuța Sofia Natalia.

Mai mult, se pare că între cei doi existau ceva probleme de mai multă vreme, însă au preferat să păstreze discreția. Surse din anturajul acestora spun că aveau mai degrabă o relație formală.

“De fiecare dată când se întâlneau la serviciu vorbeau ca doi amici sau nici nu se mai băgau în seamă. S-au răcit lucrurile între ei”, a declarat o sursă apropiată, pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu șase ani. S-au îndrăgostit pe loc și au decis să înceapă o relație.

Cei doi s-au căsătorit în 2013, însă, au divorțat, în urma infidelității vedetei tv. În cele din urmă și-au mai dat o șansă, fără să se mai recăsătorească, devenind părinții unei superbe fetițe, Sofia Natalia.

Astăzi, la scurt timp după ce www.spynews.ro a anunţat, în exclusivitate, că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit, blonda a apărut pe o reţea de socializare alături de un prieten comun, Valentin B, alături de care se distrează copios.

Chiar dacă e în trafic, Bianca Drăguşanu a dat drumul la muzică şi s-a amuzat copios lângă cel ce conducea. Prin acest gest nu face decât să demonstreze tuturor că viaţa merge înainte şi că un sfârşit reprezintă un nou început pentru ea.