Previziuni Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18-24 iunie: “Săgetătorii câștigă pe toate planurile”

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna viitoare.

Horoscopul runelor. Berbec: Aveți două șanse: să vă mutați într-un serviciu mai bun, să lăsați locul de muncă actual sau, dacă sunteți doritori, să vă schimbați locuința. Aveți șansa să alegeți, nu se poate amândouă.

Horoscopul runelor. Taur: Taurul e cu gândul la vacanță. Nu are treabă cu nimeni și trebuie să-și pregătească bagajele, pentru că astrele și runa le anunță o călătorie.

Horoscopul runelor. Gemeni: Pentru ei s-a anunțat o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Fiți pregătiți să le întâmpinați, pentru că sunt benefice.

Horoscopul runelor. Rac: Racul e sfătuit să încerce să abordeze toate problemele care îl presează, care îl interesează, care au venit asupra lui. Să schimbe foaia sau să abordeze altă tactică.

Horoscopul runelor. Leu: Are o săptămână care, după greșelile pe care le-a făcut în săptămânile anterioare, a ajuns acum să fie pe o pojghiță de gheață foarte subțire.

Horoscopul runelor. Fecioară: Fecioarele au intrat pe o alee a fericirii. Primul sfat: să se relaxeze. Al doilea: Nu vă mai faceți gânduri rele despre rude, despre prieteni apropiați că au ceva probleme de sănătate.

Horoscopul runelor. Balanță: Pentru cei tineri, necăsătoriți, runa le aduce simbolul dragostei. Dragostea poate, însă, să se reverse și asupra cuplurilor mai vechi, care își pot reînnoi jurămintele.

Horoscopul runelor. Scorpioni: Scorpionii au ajuns într-un punct în care izbucnesc, explodează, arată pe față tuturor celor care le-au greșit greșelile și încearcă să-i pună la punct.

Horoscopul runelor. Săgetător: Cu puțină întârziere, Săgetătorul e deținătorul adevărului absolut. Câștigă pe toate planurile!

Horoscopul runelor. Capricorn: Fiți pregătiți: e perioadă de mesaje, telefoane. Vine un mesaj foarte important!

Horoscopul runelor. Vărsător: Cineva se gândește să vă trimită un cadou minunat!

Horoscopul runelor. Pești: Vor afla foarte curând un adevăr extraordinar de important cu un marcaj benefic asupra existenței lor, a vieții lor.