Simona Halep, noutati despre nuntă! Cu cine ar vrea să se căsătorească

Actualul număr 3 in clasamentul WTA, Simona Halep, a povestit pentru revista The One că i-ar plăcea să se căsătorească tot cu un aromân, pentru că, spune ea, i-ar plăcea să păstreze tradițiile comunității de aromâni din care face parte.

”La noi, la aromâni, o nuntă durează 4 zile”, a spus Simona Halep, care a mărturisit că îi plac mult obiceiurile aromânilor, la care ține foarte mult, și pentru că sunt puțini, se cunosc toți între ei și se ajută, fiind foarte apropiați.

Simona Halep, care până de curând a deținut prima poziție în clasamentul oficial WTA, face parte din echipa României la Fed Cup-ul care se desfășoară în Cehia pe 9 și 10 februarie, după care va lua startul în turneele hard de la Doha, Dubai, Indian Wells și Miami.

Halep va juca tenis pe patinoar in Cehia si nu este pentru prima data cand se intampla acest lucru. Romania a castigat tot timpul pe un teren amenajat pe patinoar, statistica imbucuratoare pentru echipa de Fed Cup.

La Ostrava, cehii au inchis minele vechi de trei secole si fac bani din metalurgie. Primii fani romani au ajuns in Cehia si sunt gata sa le sustina pe fete in disputa cu cehoaicele din acest weekend.

Suporterii romani au fost intrebati in cate tari au ajuns pentru a o vedea pe Simona Halep la lucru: “Cred ca am fost in jur de 30 de tari. Ea e intodeauna draguta si amabila cu fanii”.

Simona recunoaste ca este o situatie diferita, iar emotiile sunt mai puternice cand evoluezi pentru propria tara: “Sunt emotii diferite, joci pt tara ta si totul aduce o presiune in plus”.