Primul Golden Buzz de la Românii au talent 2019 – Croitoreasca care l-a impresionat pe Mihai Petre

Astăzi s-a dat primul Golden Buzz de la Românii au talent. Sezonul 9 a fot difuzat pe 8 februarie și a adus în fața telespectatorilor numerele impresionate.

Emma Neagu, de 15 de ani a dansat și făcut gimnastică pe scenă deși este fără un picior.

Mihai Petre a acordat un golden buzz unei croitorese din București care i-a cucerit pe toți cu vocea ei. Nu are deloc studii muzicale, este talent autentic.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent”, a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem.

Ana Maria Pantaze are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a Ettei James… cu vocea lui Janis Joplin.

„Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba.”, i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz-ul.

„Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare.”, a spus și Andi Moisescu.

Regula Golden Buzz de la Românii au talent

Jurații pot oferi unui concurent butonul de Golden Buzz, care-i trimite direct în semifinalele show-ului Românii au talent, fără să mai treacă de o altă preselecție.

Regulamentul prevede că butonul de golden buzz poate fi apăsat o singură dată pe sezon, de fiecare membru al juriuluil.

Deobicei, acest beneficiu se acordă concurenților care au numere excepționale și care merită să între direct în finala show-ului de la Pro TV.

Emisiunea Românii au talent a ajuns la sezonul 9
De nouă ani emisiunea este la Pro TV și în fiecare an este lider incontestabil de audiență, fiind cel mai urmărit show de divertisment din România din toate timpurile.

Juriul este format din Andi Moisescu, Florin Călinescu, Andra și Mihai Petre.