Sfatul zilei de 3 Decembrie 2018. Scorpionii trebuie sa fie atenti la sanatate

Afla previziunile si afaturile astrologilor pentru zodia ta:

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Berbec:

Ai in fata o zi dificila, presarata cu momente in care vei pierde controlul asupra propriilor emotii si ai putea avea reactii intense, dar nejustificate si suparatoare pentru ceillalti.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Taur:

E nevoie de un efort de concentrare real, ca sa nu faci confuzii dureroase, sa faci reprosuri cui nu trebuie si sa generezi reactii acute.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Gemeni:

Este posibil sa faci mai mult rau decat bine, daca te grabesti, spui ce iti vine la gura si nu iti tii sub control agitatia interioara.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Rac:

Ai nevoie de echilibru si astazi vei avea ocazia sa vezi de ce. In momentele grele iti poti da seama cat de echilibrat esti si ce resurse interioare ai pentru a face fata problemelor.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Leu:

Nu iti plac exploziile temperamentale, dar este posibil sa contribui la aparitia acestora, daca nu esti suficient de atent la ce provocari lansezi in jur.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Fecioara:

Degeaba te consideri indreptatit sa reactionezi oricum, fara sa mai pastrezi masura, ca pana acum. Poate ca ai dreptate, dar nu iti foloseste la nimic.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Balanta:

Sunt posibile mai multe momente in care vei simti nevoia sa renunti la orice fel de control, sa spui tot ce iti trece prin cap, zicand ca numai asa te poti elibera de tensiune.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Scorpion:

Pot sa apara complicatii pe planul sanatatii, unele complet neprevazute, care chiar te vor surprinde. Sunt semne ale unor dezechilibre acumulate in timp.

Horoscop, luni, 3 decembrie 2018 – Sagetator:

Vrei sa rupi lanturile care te tin prizonier intr-o postura ingrata, dar nu ai suficient curaj. Este necesar sa faci o alegere clara, oscilatia te afecteaza mai mult decat crezi.

Horoscop luni 3 decembrie 2018 – Capricorn:

Este posibila o rasturnare de situatie in familie, legata de casa sau de o alta problema, poate la fel de importanta. Este necesar sa iti controlezi reactiile.

Horoscop luni 3 decembrie 2018 – Varsator:

Ai tendinta de a respinge orice gest care vine din partea celor apropiati, doar pentru ca unul dintre ei te-a suparat sau ai tu nemultumirile tale, despre care nu vrei sa vorbesti.

Horoscop luni 3 decembrie 2018 – Pesti:

Esti pe punctul de a renunta la bunele tale obiceiuri si la bunavointa pe care le-o arati celor din jur. Poate ca ai motive, dar nu vei obtine nimic bun.