Horoscop Neti Sandu 3 decembrie 2018. Zodia care va avea reusite pe plan financiar

O zi cu surprize placute. Se pot intampla lucruri neobisnuite si sa fim pe faza, sa atragem situatiile care sa ne avantajeze.

Vibratia zilei este 3 si gandul se poate materializa cu usurinta.

BERBEC

Or să vină nişte bani pentru care v-aţi tot luptat să-i încasaţi şi o să vă achitaţi de nişte obligaţii financiare pe care le simţeaţi în coastă. E cineva din străinătate care v-aşteaptă în vizită şi trebuie să vă faceţi timp, dacă nu în acest week-end, poate de sărbători, să petreceţi câteva zile pe-acolo.

TAUR

Sufleteşte ar avea de unde să vă meargă cel mai bine şi să vă aşezaţi şi voi la casa voastră. Se poate să rezolvaţi cumva cu creditul de la bancă şi să vă luaţi altă maşină, să vă bucuraţi de un beneficiu picat la momentul oportun.

GEMENI

Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme revine şi inima o să ştie dacă-l vreţi înapoi, sau nu. Întrevedere cu cineva care vrea să ştie dacă v-aţi hotărât să lucraţi împreună, c-aţi avut la dispoziţie un timp de gândire şi-aţi putea să-i daţi răspunsul.

RAC

Se poate să primiţi ceva în dar, poate e o zi specială pentru voi, că are loc o întâlnire cu cineva foarte important. Or să vă contacteze nişte parteneri de afaceri să munciţi o lună, două, la ceva care s-ar prelungi în cazul în care lucrurile ar merge bine.

LEU

O să vă găsiţi noi parteneri de afaceri şi veţi căpăta un plus de experienţă, să vă extindeţi relaţiile, c-aveţi priză la oameni. Se poate să vă pregătiţi de o plecare cu familia pe undeva şi să strângeţi bani, să vă cumpăraţi şi lucrurile necesare călătoriei şi să se-ntâmple totul, poate, de sărbători.

FECIOARĂ

O să vă ocupaţi de casă, în perioada asta, să schimbaţi mobilă, aparatura, vreo instalaţie şi să luaţi lucruri noi şi de calitate. O să aflaţi o veste bună de la o comisie de examinare şi o să definitivaţi nişte studii, sau măcar o parte, şi o s-aveţi posibilitatea să mergeţi mai departe.

BALANŢĂ

Vă bucuraţi de o reuşită profesională şi o să puteţi spera la o permanentizare o unui contract pe bani frumoşi. Vă pot intra ceva bani şi să acoperiţi cheltuielile curente, să vă descurcaţi cu banii până la prima de Crăciun, să tăiaţi toate articolele obilgatorii din lista de cumpărături.

SCORPION

Apare o ofertă de lucru, şi-aveţi timp până la începutul anului viitor să vă gândiţi la un răspuns. Da sau nu. O întâlnire care-o să vă dea emoţii, c-aşteptaţi un răspuns referitor la relaţia amoroasă, şi-ar trebui să fie unul de bun augur.

SAGETATOR

E cineva care se insinueaza in viata voastra si o sa gasiti suficiente puncte comune incat sa vreti sa fiti impreuna. Vi se deschid noi oportunitati de afirmare si o sa stiti sa profitati de fiecare moment, c-aveti un arsenal impresionant si sunteti pe cai mari anul acesta.

CAPRICORN

Poate incepeti niste cursuri, dati si vreun examen, poate are legatura si cu faptul ca va cumparati masina. Or sa va iasa si voua pasientele, chiar daca mai greu cu mai mult efort, dar vor fi si mai valoroase, in cazul asta, si o sa atingeti un prag al maturitatii.

VARSATOR

Poate veti pleca intr-o deplasare care era demult trecuta in agenda sefilor si o sa fie un castig profesional. Voi o sa dati restart activitatilor de grup, poate optati in favoarea altei organizatii si o sa aveti si un scop nobil, sa strangeti niste fonduri, sa faceti acte caritabile.

PESTI

Se poate sa aflati ca aveti de luat niste bani si sa fie si de mare folos c-o sa puteti pleca intr-o minivacanta. Se poate sa intelegeti sensul profund al unor situatii prin care ati trecut si sa faceti lucrurile altfel de-aici incolo, cu un plus de maturitate, intelepciune.