Sfatul zilei de 22 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Taurii trebuie să fie mai relaxați

Citește sfatul zilei de 22 iulie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Află ce te îndeamnă astrele să faci și cum poți depăși obstacolele zilei.

Gemenii, de pildă, trebuie să fie ceva mai duri, mai intransigenți, căci cineva îi cam ia peste picior pe banii lor. Află mai jos și numărul tău norocos!

Sfatul zilei de 22 iulie 2019 pentru zodia ta: Taurii trebuie să fie mai relaxați

Berbec: Pune-te mai mult în locul partenerului de viață înainte să arunci cu tot felul de etichete sau acuzații pe care știi foarte bine că nu le poți proba. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Relaxează-te. Lasă agitația deoparte și nu te grăbi. Nu vei pierde niciun tren, stai liniștit. Ai nevoie să îți pui ordine în gânduri căci asta e tot ce contează în aceste momente. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanțele pornesc pe un drum nou

Gemeni: Trebuie să te impui mai mult în fața celorlalți. Nu te mai lăsa păcălit sau altoit de persoane care nu îți oferă absolut nicio garanție morală. Trebuie să ieși din bucla asta. Numărul norocos al zilei: 10.

Rac: Cine știe ce e în sufletul tău nu are cum să te judece. Bucură-te că încă mai sunt oameni care cunosc foarte bine cu ce se mănâncă empatia. Numărul norocos al zilei: 9.

Leu: Nu te culca pe o ureche dacă vezi că planurile tale încep să prindă contur. E necesar să îți faci un plan mai detaliat și să nu te arunci în față de dragul entuziasmului. Numărul norocos al zilei: 13.

Fecioară: Provoci debusolare în jurul tău. Este bine să te joci uneori cu mintea celorlalți, dar ai grijă până unde întinzi coarda. Numărul norocos al zilei: 3.

Sfatul zilei de 22 iulie pentru Balanță: Pornești pe un drum nou și asta te bucură foarte tare. Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Nu promite lucruri dacă nu ești sigur că te poți ține de ele. Nu îi aburi pe cei din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 4.

Săgetător: Zâmbește și bucură-te de magia prezentului. Ai nevoie și de astfel de zile minunate, căci au fost cam multe cumpene în ultima vreme. Numărul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei de 22 iulie pentru Capricorn: Dar din dar se face Rai, așa că oferă din puținul tău dacă e nevoie doar de atât să faci pe cineva fericit. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Nu te urca pe un val de nemulțumire dacă nu ești în asentimentul celor care protestează. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: Tu nu faci altceva decât să pui paie pe foc în anumite situații. Nu te plânge apoi că totul merge pe dos. numărul norocos al zilei: 22.