3 fraze importante pe care omul tau ar trebui să le audă în fiecare zi

Cand intri intr-o relatie cu un barbat, inainte sa te casatoresti cu el, incerci sa-l cunosti cat mai aproape prin comunicare. Din pacate, astazi fiecare casatorie din patru se termina prin divort.

Daca ai experimentat un divort, esti probabil, de asemenea, mangaiat de cuvintele ca totul va fi bine si ca o femeie ideala ca tine nu va ramane singura.

Dar nimeni nu ti-a spus cum sa tii un barbat!

Asta vom face noi. Barbatii sunt usor de multumit. Nu sunt greu de impresionat. Principalul lucru este sa le spui ce vor sa auda.

Din pacate, multe femei acorda atentie doar aspectului lor, uitand de cuvintele potrivite. Iata trei fraze pe care un barbat ar trebui sa le auda cat de des posibil:

1. Esti foarte frumos

Barbatii invidiaza adesea femei pentru ca primesc toate complimentele. Mai ales cand vine vorba de aspect. Principalul lucru este sa o spunem cu sinceritate.

2. Multumesc si Te rog

O femeie il poate inspira foarte mult pe barbatul ei. Iar recunostinta este cea mai buna forma de inspiratie. El va incerca si mai mult daca va vedea ca o femeie ii este recunoscatoare pentru fiecare fapta si dar.

Spune-i multumesc pentru tot. Fii alaturi de el. Multumeste-i de 10 ori mai mult decat merita – si in schimb va face de 100 de ori mai mult.

De ce crezi ca toti barbatii au vrut sa o ajute pe Scarlett in Pe Aripile Vantului? Pentru ca stia sa ii faca sa se simta multumiti.

„Ajuta-ma, te rog” este o expresie magica! Doar spune-o si bucura-te de reactia masculina. Nimeni nu poate rezista tentatiei de a se arata un erou si se va grabi sa te ajute.

3. Te iubesc

Aceasta este ceea ce toata lumea vrea sa auda. Nimic nu este mai important decat sa te simti iubit si dorit.

Esti de acord?