Tom Hanks a scris 6 reguli pentru o casnicie fericita. Esti de acord?

In timp ce cuplurile de la Hollywood sunt adesea divortate, actorul Tom Hanks si actrita Rita Wilson sunt fericiti in casatorie de 31 de ani.

Au experimentat multe impreuna, iar dragostea lor devine tot mai puternica in fiecare zi. Si care sunt regulile casatoriei care au dus la succesul acestui cuplu? Iata!

1. Nu te casatori inainte de 30 de ani

Cand Tom Hanks si Rita Wilson s-au intalnit in timpul filmarii la „Voluntari” in 1985, au avut deja relatii cu alte persoane. Hanks spune ca s-a casatorit pentru ca era tanar, impulsiv si a lucrat tot timpul. Astazi, el crede ca o casatorie reala ar trebui sa fie o decizie serioasa.

2. Fa compromisuri

Hanks a fost catolic, iar Wilson a fost ortodoxa. Actorul stia cat de importanta era religia pentru sotia sa si si-a schimbat credinta.

3. Sustineti-va reciproc

In 1994, cand Hanks a primit primul sau Oscar, el a multumit mai intai sotiei sale. In 2015, actrita a fost diagnosticata cu cancer mamar. A putut trece prin boala doar datorita sprijinului sotului ei.

4. Fa mici gesturi placute pentru partenerul tau

Chiar si dupa cativa ani de casatorie, inca incearca sa faca lucruri mici si placute unul pentru celalalt. Sotii isi doresc reciproc o zi minunata, isi lasa niste mici note placute si isi trimit videoclipuri in timpul zilei.

5. Iubeste-ti partenerul

Actorul american spune de multe ori cat isi apreciaza sotia: „Aceasta femeie m-a iubit cand eram slab, cand eram gras, cand eram chel. Prin urmare, am avut noroc in viata.”

6. Gaseste persoana potrivita

Hanks spune: „Secretul meu pentru o casnicie fericita este pur si simplu sa te casatoresti cu femeia potrivita. Am avut noroc cu Rita. Eu sunt cel mai fericit om din lume!”

Esti de acord cu aceste reguli?