Care e destinul tau pana la sfarsitul anului 2019, în funcție de luna nașterii. Sa vezi la cei din decembrie

Îți spunem cum va fi perioada pana in ianuarie 2020 în funcție de luna nașterii tale.

Persoanele născute în lunile de primăvară și toamnă vor avea un an îmbelșugat.

Cum va fi anul 2019, în funcție de luna nașterii tale. Dacă ești născut în…

IANUARIE: Ai parte de un an al provocărilor. Vei sta greu cu finanțele, dar vei găsi fericirea în alte locuri, nu în buzunar.

FEBRUARIE: Va fi un an plin de visare, plin de realizări importante pentru liniștea ta sufletească. E unul din cei mai buni ani ai tăi.

MARTIE: Pentru tine 2019 vine cu tot soiul de examene, fie că sunt în cuplu sau la locul de muncă. Le vei trece cu brio.

APRILIE: În 2019 vei avea ocazia să faci o mare investiție chiar în a doua parte a anului. E un an bogat pentru tine.

MAI: Și tu ai câteva provocări, mai ales că spre final de 2019 vei excela într-un domeniu la care nici măcar nu te-ai fi gândit vreodată.

IUNIE: Trebuie să pui toate lucrurile în ordine. Practic, perioada care urmează te va responsabiliza mai mult, ta va organiza.

IULIE: Sensibilitatea ta va fi una accentuată în acest an. Pot apărea tot felul de dezamăgiri în dragoste, dar nu trebuie să le pui la suflet. Spre final de an vei găsi omul potrivit.

AUGUST: Unele temeri ale tale sunt nejustificate și îți vei da seama de asta în acest an. Multe confuzii vor dispărea din inima ta.

SEPTEMBRIE: Este anul marilor suișuri și coborâșuri, dar stai să vezi ce suișuri! Vei putea ieși în evidență cu un plan de invidiat.

OCTOMBRIE: Pentru tine 2019 este un an dedicat în exclusivitate persoanei iubite și familiei. Ai parte de multă afecțiune.

NOIEMBRIE: Trebuie să continui să riști. 2019 continuă pe același trend pozitiv început în 2018.

DECEMBRIE: Este anul marilor câștiguri financiare, marilor evenimente importante care îți vor marca existența.