Sfatul zilei 5 ianuarie 2019. Află care sunt îndemnurile astrelor pentru zodia ta.

Citește sfatul zilei de 5 ianuarie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

BERBEC – Ia taurul de coarne orice s-ar întâmpla. Asumă-ți orice mișcare faci și nu te lăsa doborât de nimic, chiar dacă ai impresia că vine sfârșitul lumii. Nu reușești fără să riști! Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR – Nu căra după tine poverile altora. Nu îți ajung necazurile pe care le ai tu deja? Focusează-te pe rezolvarea propriilor tale probleme. Fă-o cu un strop de creativitate! Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Cele mai bune lucruri vin de la tine. Nu uita că fericirea vine tocmai din lucrurile mici, din chestiunile aparent nesemnificative, dar care îți dau o stare de bine. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC – Viitorul tău profesional poate fi dat peste cap de anumite lucruri pe care acum nu le ai în vedere. Ai grijă ce decizii iei astăzi. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU – Nu are rost să îți faci griji inutile. Multe lucruri se schimbă în bine din multe puncte de vedere. Trebuie să iei în calcul aspectele pozitive ale vieții. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ – Păstrează-ți inocența, nu amăgi copilul din tine. Visează, bucură-te de natură, fii tu însuți indiferent câte lucruri proaste au să se întâmple. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ – Ai nevoie să schimbi mediul. Ai nevoie de un anturaj nou, de aer proaspăt, de lucruri noi în care să crezi, de chestiuni frumoase. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION – Nu privi viața de cuplu doar din perspectivă materială. Neajunsurile sunt ușor de trecut în doi, însă trebuie să fii conștient că fără sentimente, fără implicare emoțională nu vei reuși nimic. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR – Dacă te simți dat la o parte, ar fi cazul să schimbi ceva în acest sens. Fii mai comunicativ și încearcă să socializezi mai mult cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN – Ești mult prea ancorat în trecut. Ține cont de prezent, de lucrurile frumoase care se petrec acum. Croiește-ți un viitor mai bun. În mâinile tale este marea schimbare. Numai tu poți face totul mai frumos în viața ta. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR – Apare o schimbare radicală în calea ta. Trebuie să ții cont de măsurile excepționale pe care le ai de luat începând din această zi. Totul va fi bine și îți vei da seama de asta pe parcursul zilei de azi. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI – Poți scăpa de singurătate dacă ieși mai mult în oraș, dacă încerci să te integrezi în cercuri noi de prietenie.

Ești o persoană capabilă să vadă partea plină a paharului, extrem de atentă la detalii, iar acum, mai mult ca niciodată, simți nevoia să fii validat de persoane la care ții enorm. Numărul norocos al zilei: 5.