Mihai Voropchievici: Ce trebuie sa faci in ziua de Boboteaza pentru indeplinirea dorințelor

Pentru îndeplinirea dorințelor, numerologul Mihai Voropchievici are o soluție extrem de simplă pentru toată lumea. Acesta a dezvăluit ce ar trebui să facem pentru ca în 2019 toate dorințele să devină realitate.

Nu este nevoie decât de o listă, pe care trebuie să punem câte o dorință pentru fiecare lună. În această lună, a fiecărei dorințe, va fi nevoie să depunem eforturi pentru a realiza dorința. Iată ce trebuie să faci dimineața și seara:

Luăm o hârtie și de Boboteaza scriem: „Pentru anul 2019, vreau următoarele. În luna ianuarie, vreau următoarele… Dorințele sunt un fel de rugăciuni.

Fiecare are câteva ceva ce își dorește foarte mult, ar fi bine să aleagă ceva realist. Să citești lista seara înainte de culcare și dimineața, imediat după ce te-ai trezit. Pune-ți dorințe realiste”, a dezvăluit maestrul Voropchievici.

„Omul are o multitudine de visuri, trebuie să definească unul și să-și stabilească traseul. E o alegere dintr-o multitudine de dorințe. Nu toată lumea își îndeplinește un vis. Unii au multe dorințe și nu sunt ordonați”, a opinat numerologul Mihai Voropchievici.

Primul pas în îndeplinirea un vis este definirea lui, iar acest lucru se concretizează prin trecerea sa pe o foaie de hârtie.

„Suntem tensionați, ne eliberăm sufletul de toate constrângerile și trebuie să ne bucurăm. Stabiliți-vă pentru 12 luni, 12 dorințe, cea mai greu de realizat e cea din ianuarie că e din scurt”, a spus Mihai Voropchievici.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat si care sunt zodiile care vor trece cu bine prin 2019.

Taur

Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai liniștit așa, anul viitor va tinde să forțeze șansa, norocul, să vrea poate mai repede, pentru că a fost un an 2018 mai greoi, mai anevoios cu multe necazuri, i-a pus la probe de încercare de multe ori, iar acum runa îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă răbdare anul viitor, pentru că toate lucrurile benefice și surprizele plăcute vin la oamenii care știu să aștepte.

Cu alte cuvinte, festina lente. Grăbiți-vă încet și aveți răbdare, pentru că toate lucrurile vor veni dar nu când vreți voi, la momentul respectiv. Nu e bine pentru că a-ți putea strica echilibrul ăsta care vi se oferă din Univers. Ele vin exact atunci când trebuie.

Scorpion

Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a susține în permanență, este un an mai agitat, adică de multă muncă, trebuie să acționeze din toate punctele de vedere ca să rezolve tot ceea ce trebuie.

Sfatul este să nu încercați să creați dispute, să stați cu stări tensionate pentru că toate lucrurile se rezolvă fantastic de ușor. Protecția divină este asupra lor.

Săgetător

Ei sunt cu ei, cu Dumnezeu din sufletul lor, cu gândurile lor, undeva se mai retrag și vor să analizeze, să știe tot ce au făcut, tot ce au greșit și în funcție de asta cum să acționeze.

Au un sfătuitor și un ajutor nemaipomenit. Forța divină este tot anul 2019, alături de Săgetători, îi călăuzesc pașii și îi ajută să rezolve toate acele probleme.

Pentru că va fi mai incisiv, chiar dacă are el acele frământări, va dori să le rezolve, dar numai în modul pe care-l știe.