Opinia unui bărbat despre femeile de peste 40 de ani

Cu vârsta, tot mai mult îmi plac femeile trecute de 40

Am multe motive în favoarea acestei alegeri. De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată noaptea pentru a te întreba la ce te gândești.

Sau, dacă o femeie de 40 de ani nu va dori să privească un meci de fotbal împreună cu tine, ea nu te va bombăni la cap din cauza asta.

Ea se va ocupa ce ceea ce-i place, de cele mai multe ori cu ceva mult mai interesant. O femeie de 40 ani se știe destul de bine ce-și dorește și de la cine. Foarte puține femei de această vârstă sunt interesate de părerea ta despre ele sau despre ce fac.

Femeile de 40 de ani știu ce e aia respectul de sine. Ele rar vor ajunge să facă isterie. Desigur, dacă vei merita asta, ele te vor împușca în liniște, dacă vor crede că astfel pot să fugă de responsabilitate.

Femeile mature sunt generoase în laude. Ele știu ce senzație îți oferă nemulțumirea.

Femeile de 40 de ani sunt sigure pe ele și-ți vor face cunoștință cu prietenele lor. Femeile mai tinere evită chiar și cele mai bune prietene, pentru că nu au încredere în partenerul lor. Femeile mai mature nu au o problemă dacă le vei găsi pe prietenele lor atrăgătoare. Ele știu că prietenele lor niciodată nu vor trăda.

Femeile de 40 de ani au o intuiție incredibilă. Nu trebuie să recunoști nimic, ele știu deja despre ce e vorba.

Rujul roșu aprins arată minunat pe buzele femeilor de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Dacă înveți să ingnori câteva riduri, vei descoperi că femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decât cele tinere.

Femeile de 40 de ani sunt deschise și sincere. Ele îți vor spune verde în față dacă ești un nerușinat și te comporți ca un nerușinat. Nu va trebui să ghicești care este atitudinea lor față de tine.

Sunt multe motive pentru a admira și a iubi femeile de 40 de ani. Bărbații maturi au înțeles asta de mult timp, de aia manifestă un profund respect față de ele.