Horoscop Neti Sandu 5 Ianuarie 2019. Oportunități mari pentru nativii acestei zodii

Rezolvari azi! Ne pregatim sa-ncepem lucruri noi, dar numai dupa ce vom lichida toate restantele, sa nu ne afecteze noile proiecte.

Vibratia zilei este 5 si o sa ne putem bucura de tot ce vom realiza prin forte proprii.

BERBEC

Se poate sa fixati datele unei plecari la sfarsit de saptamana, stabiliti cu cine, unde si cu ce ajungeti la destinatie. Se observa o sansa de promovare, poate se elibereaza un post special pentru voi sau poate se infiinteaza unul, numai ca sa va fie rasplatita munca.

TAUR

Se pune problema unei colaborari, dar e bine sa va consultati si cu partenerul de cuplu sa vedeti in ce masura agreaza ideea. Poate va trebui sa treceti pe la notar, sa cereti poate sfatul unui avocat ca sa intrati in posesia unor bani, bunuri, sa legalizati o situatie.

GEMENI

Se poate sa renegociati un contract si sa tineti garda sus, sa vi se respecte conditiile, sa nu lasati prea mult de la voi. Ati putea obtine un credit sau niste inlesniri de la banca, sa va fie mai usor cu plata ratelor si sa va permiteti si alte lucruri pe care vi le cer ai vostri, familia.

RAC

Se poate sa fiti invitati la o zi de nastere sau poate e un eveniment care tine de serviciu si la care trebuie sa va duceti. E posibil sa luati acei bani care-au intarziat din cine stie ce motive si sa aveti de cheltuiala, mai ales pentru o iesire la sfarsit de saptamana.

LEU

O sa puteti repara o relatie sentimentala daca slefuiti un pic orgoliul si puneti mai mult suflet in relatie. Se regleaza o situatie care tine de programul de lucru sau de cel legat de copii, sa-i luati de pe unde sunt, la bunici, in tabara sau sa plecati intr-o excursie.

FECIOARA

Se poate sa va gasiti un partener de cuplu daca sunteti singuri si o sa construiti frumos, pas cu pas o posibila casnicie. Se poate sa obtineti niste avantaje cu conditia sa spuneti clar ce vreti, sa nu asteptati sa intuiasca sefii ce va trebuie si sa se roage de voi, verbalizati.

BALANTA

Se poate sa va implicati intr-o activitate extraprofesionala in care sa investiti mai multa pasiune si sa aveti multumire sufleteasca. E posibil sa semnati o prelungire de contract si sa aveti de aici incolo o stabilitate financiara si o mai buna relatie cu sefii.

SCORPION

Vi se recunosc niste merite la slujba si o sa beneficiati de niste avantaje, printre care si bani. Poate vi se propune ceva nou de facut la serviciu si o sa va convina, probabil postura, mai ales ca nu e obligatorie, se pare.

SAGETATOR

Invitatie la un eveniment monden si o sa relationati cu diverse persoane si accedeti la alt mediu social, probabil. O sa revina cineva cu o oferta de munca si va ganditi daca e momentul sa va reorientati sau va multumiti cu conditiile de la actualul loc de munca.

CAPRICORN

Vi se propune un job particular, o colaborare si daca timpul va permite o sa acceptati, daca si oferta financiara e generoasa. Veti primi niste raspunsuri la intrebarile puse cu ceva timp in urma si o sa faceti progrese, le dati de capat unor situatii care v-au tinut pe loc.

VARSATOR

O relatie sentimentala poate deveni si mai stabila, poate pentru ca fiecare a inteles unde a gresit si-o sa va mearga si mai bine. Poate veti discuta la alt nivel cu sefii, cu partenerii de afaceri, sa dezvoltati proiectele existente sau sa-i convingeti sa va accepte ideile.

PESTI

O sa va faceti timp sa va vedeti cu niste prieteni care-au absentat la ultimele intalniri de grup si vreti sa recuperati. E cineva interesat de voi si o sa evaluati situatia ca sa stiti daca puteti forma un cuplu sau nu simtiti nicio compatibilitate si-atunci nu poate fi vorba.