Sfatul astrelor pentru toate zodiile. Tine cont de el, maine

Iata care este sfatul zilei de care este bine sa tii cont in functie de zodia ta.

Berbec

Esti destul de destept sa stii sa folosesti tot ce iti dicteaza intuitia in avantajul tau. Puterile tale de perceptie extrasenzoriale te pot ghida spre ceva ce e bine sa stii despre o autoritate din viata ta.

Acest lucru te ajuta sa anticipezi cu usurinta nevoile acestei persoane si sa ii implinesti anumite asteptari.

Taur

Daca eviti o situatie neplacuta, vei avea numai o usurare sufleteasca temporara. Trebuie sa confrunti problema mai devreme sau mai tarziu. Daca esti refuzat dintr-o pozitie la o organizatie educationala, culturala sau spirituala, fii cu inima deschisa in continuare.

Vor aparea si alte oportunitati ce te vor interesa. Mentine-ti ochii deschisi pentru pozitii similare la concurenta.

Gemeni

Opreste-te din a te tot gandi ce are de gand angajatorul sa faca pentru tine si gandeste-te ce poti face tu in plus pentru compania sau seful tau. Aceasta va fi o schimbare ce te va imputernici.

Rac

Astazi esti menit sa ridici vibratia peste tot pe unde te duci. Astfel, vei aduce o stare intensa jucausa in toate activitatile tale, in special in interactiunile cu cei iubiti.

Leu

Caldura ta si prezenta ta calda au un efect stabilizator asupra altora deci nu fii surprins daca oamenii doresc sa fie aproape de tine si sa iti solicite intreaga atentie.

Tu ai intelegere si claritate interioara despre problemele tuturor, deci poti petrece destul de mult timp azi vorbind cu oamenii dragi despre ce se intampla in viata lor.

Cu Luna in intuitivul Scorpion, poti ateriza la fix in viata oricui si sa ii oferi raspunsuri profunde si sfaturi ce consoleaza si imputernicesc.

Fecioara

Evită cât mai mult posibil spațiile aglomerate, discuțiile în contradictoriu cu persoanele din jur și luarea deciziilor pe care le-ai putea regreta mai târziu.

La capitolul financiar, lucrurile stau bine, profită de acest lucru și fă unele achiziții pentru casă.

Balanta

Nu e cazul să îți faci griji.

Câteva nereușite îți îngreunează viața, dar încearcă să nu mai arunci vina pe cei dragi ție. Trebuie să îți asumi atât reușitele, cât și nereușitele

Scorpion

Din cauza ideilor diferite pe care le ai și cu care ceilalți nu sunt de acord se creează confuzii la nivelul relației dintre voi.

Realizezi că nu dispui de suficientă forță pentru a face față tuturor acestor lucruri, de aceea consideri că e mai bine ca unele legături să se încheie.

Sagetator

Deși îți dorești să câștigi mulți bani, este indicat să te focalizezi pe persoana care îți este alături, să faci anumite gesturi care să vă readucă relația la cel mai bun stadiu.

Numai așa vă puteți bucura de armonie și echilibru.

În ultimul timp ești foarte autoritar, chiar și atunci când nu este sub nicio formă cazul. Nu poate fi totul mereu așa cum vrei tu, uneori este nevoie să faci unele compromisuri.

Capricorn

Ți-e greu să te stabilești clar asupra unui singur domeniu, de aceea apare confuzia. Comunicarea cu ceilalți va fi și ea afectată de aceste gânduri haotice pe care le ai.

Încearcă să te liniștești și să îți acorzi timp, gândind la rece fiecare etapă pe care trebuie să o urmezi.

Varsator

Continuă să te implici 100%, fii profesionist în ceea ce faci și în curând vei vedea cum totul începe să meargă în direcția în care îți dorești.

Pesti

Nu te hazarda să te impui în fața altora cu superioritate, pentru că s-ar putea să nu ai dreptate așa cum crezi. Fii prudent și fă eforturile necesare pentru ca relațiile cu colegii să fie cât mai bune!

Încearcă să te relaxezi și să înțelegi că și ceilalți au dreptul la o opinie!