Nu spuneți oamenilor mai mult decât ar trebui să știe

Sunt unii oameni sociabili și foarte simpli, deoarece nu pot ascunde ceea ce simt. Prin expresia feței lor, se poate înțelege când sunt sănătoși, fericiți sau tristi și supărați.

Deseori se deschid și ne spun cum se sunt, pentru că simt nevoia de a împărtăși ceea ce au înăuntru. Acest lucru nu este întotdeauna bun.

Exteriorizarea emoțiilor poate fi foarte utilă , pentru că atunci când scoatem parțial ceea ce ne deranjează, avem impresia ca împărțim greutatea cu o altă persoană, ceea ce ne face viața mai ușoară.

În plus, ascultătorul vede toate acestea din exterior, știe cum să analizeze rațional, să ne liniștească. Adesea, atunci când exprimăm verbal sentimentele noastre, ele devin mai puțin forțate, mai puțin deranjante in interior .

Pe de altă parte, există mulți oameni in care nu poti avea incredere. Unii oameni nu știu cum să păstreze secretele și, chiar mai rău, să distorsioneze ceea ce știu și să spuna alte lucruri.

Niciodată nu veți fi absolut siguri de toți oamenii și de intențiile lor reale.

Unii oameni întreabă despre afacerea noastră pentru singurul scop de a obține informatii , pe care le vor folosi in favoarea lor.

De asemenea, unii oameni nici măcar nu vor să se gândească sa-ti ofere un ajutor, doar își satisfac curiozitatea , le place să audă despre necazurile celorlalți.

Lumea este prea superficială și materialistă, deci păstrați-vă sentimentele până când găsiți o persoană in care să puteți avea încredere deplină.

Fiți foarte atenți la sentimentele voastre, pentru că sunt prețioase, sunt comori care nu merită răul și minciunile celor care nu știu decât să termine tot ce ating.

Nu spuneți oamenilor mai mult decât ar trebui să știe. De fapt, majoritatea nu doresc asta.

Simți nevoia de a spune totul altora?