Săgetătorul e zodia aproape perfectă. Cei născuți sub acest semn zodiacal merită tot respectul

.Deci, pentru a vă oferi o înțelegere a ceea ce înseamnă cu adevărat să te naști sub semnul Săgetător avem câteva trăsături și caracteristici care fac ca acest semn să merite tot respectul și să fie unul aproape perfect.

Sagetatorul este un optimist visător.

El tinde sa fie entuziasmat de viata si optimist cu privire la viitor. El se concentrează asupral punctelor sale forte.Nu îi este frică să se așeze la înălțime și sunt doar atât de nebuni încât să creadă că pot să-și facă toate visele în realitate dacă le urmăresc destul de mult.

Sagetatorul este cel mai sincer din zodiac.

El este una dintre cele mai directe și drepte personalități din zodiac. Unii ar putea să găsească asta un pic prea dur uneori, dar prietenii îi apreciază adesea onestitatea.Ei vă vor spune direct în față ce cred.

Sagetatorul este independent și urăște să-i spună cineva cum să trăiască.Există puține lucruri pe care un Sagetator le urăște mai mult decât regulile inutile care le sunt aplicate de oameni care nu au dreptul să facă acest lucru.Dacă încerci să-i controlezi fiecare mișcare sau să-i interoghezi în legătură cu orice lucru mic, atunci se vor distanța rapid .

Sagetatorul te poate citi ca pe o carte.
El este nebun intuitiv și este adesea capabil să vă citească caracterul și intențiile ca pe o carte.El nu poate suporta oamenii egoiști.

Sagetatorul este greu de păcălit și se gândește întotdeauna cu zece pași înaintea celor din jur.El este extrem de inteligent și ar fi o greșeală să-i subestimeze inteligența și capacitatea de a gândi înainte.Ei au întotdeauna un plan B în mânecă … și apoi un plan C, D, E și F.

Sagetatorul nu este tipul de persoană care să se stabilească cu prima persoană care prezintă interes pentru ei și nu vor intra într-o relație decât dacă simt că persoana în cauză merită acel lucru.Sagetatorul este foarte atent cu privire la cine își oferă inima.