5 rețete de broccoli. Cum să-l faci delicios chiar și pentru copilul tău

Ați încercat să-i oferiți copilului dvs. broccoli, dar nu ați avut succes? Căutați rețete noi și interesante despre cum să gătiți broccoli și să-i oferiți copilului dvs. un stil de viață sănătos?

Noi am pregătit în continuare cinci rețete de brocoli, care copilul dvs.cu siguranță îi vor plăcea.

1. Spaghete cu broccoli.

Vei avea nevoie de 1 cană de broccoli, 1 cățel de usturoi, patrunjel proaspat,

2 linguri ulei de măsline extra virgin,sare și piper după gust, 1/4 ceașcă de brânză parmezană rasă, 1 pachet de spaghete și apă.
Mod de preparare.

Umpleți un castron cu puțină apă și gheață.Se fierbe broccoli timp de trei minute și se pune în apă cu gheață. Lăsați-l timp de un minut, lăsați-l să se usuce și apoi puneți-l împreună cu patrunjelul, usturoiul, uleiul de măsline într-un blender.

Gatiti spaghetele conform instructiunilor de pe pachet si adaugati amestecul de broccoli din blender la acestea. Se condimentează cu sare și piper. Serviți-l cu parmezan ras.

2. Supă cremă de broccoli cu brânză.

Vei avea nevoie de 1 broccoli, 1 morcov, 2 cartofi, 1 ceapă medie, 1 lingură ulei de măsline, 1 cană cu apă, 150 gr brânză de capră sau de vacă, sare, piper după gust.

Mod de preparare.

Fierbeți legumele bine, pândă devin moi. Apoi, tăiați-le bucăți și amestecați-le cu blenderul, adăugați apa, uleiul de măsline și brânza. Amestecați totul bine până devine o supă cremoasă și uniformă.

3. Brioșe de broccoli cu brânză.

Vei avea nevoie de 1 ceașcă de broccoli, 1 cească de făină, 1/2 ceașcă de ovăz, 1 praf de copt, o linguriță de sare, 1 ou, 1/3 ceașcă de lapte, 2 linguri ulei de măsline, 1 cană de muștare Dijon, 1 linguriță de zahăr, ¼ ceasca de ceapa verde tocata, ½ ceasca de branza rasa sau cascaval ras.

Mod de preparare.

Se amestecă praful de copt, făină, ovăzul și sarea într-un castron.Se amestecă oul, zahărul, uleiul, laptele și muștarul într-un alt bol. Adăugați broccoli, ceapa verde și brânză.Apoi, se amestecă bine conținutul celor două boluri.Se toarna amestecul în tava de brioșă și se presară cu brânză.Coaceți la cuptorul preîncălzit, la 200 de grade, până când se topește brânza.

4. Crochete de brânză cu broccoli.

Vei avea nevoie de 2 căni de broccoli tocați, 2 ouă, 1/2 lingură sare, 1/2 ceașcă de pâine, 1/2 ceașcă de brânză, 2 linguri de ulei de măsline.

Mod de preparare.

Adăugați într-un blender broccoli, pâinea, ouăle, brânza și sarea și amestecați bine.Apoi din amestec formați biluțe pentru a face crochetele. Se încălzește uleiul și se prăjesc bilele până devin maro auriu.

5. Pizza cu broccoli și legume.

Vei avea nevoie de aluat de pizza, 2 lingurițe de ulei de măsline, 2 căni de legume tăiate, alese de copilul dvs., inclusiv broccoli, 1 cană de brânză mozzarella rasă, sare și piper după gust.

Mod de preparare.

Preîncălziți cuptor la 250 de grade.Tapetați aluatul de pizza cu ulei de măsline și adăugați legumele la alegere. Se condimentează cu sare și piper.Și se presărează cu brânză.Puneți pizza în cuptor și coaceți timp de zece minute.