Rugaciunea de miercuri. Daca vrei sa iti mearga bine toata ziua, ar fi bine sa rostesti cu credință această rugăciune

Rugaciune de miercuri. Ce trebuie sa spui ca sa iti mearga bine toata ziua

Iata rugaciunea zilei de miercuri:

„Doamne Atotputernice! Îmi aduc aminte că Te-ai ca ai venit pe lume Om din Sfânta Maria în peşteră şi ai fost vândut cu treizeci de arginţi de ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi. Pentru aceasta, Te rog, îndură-Te de mine, păcătosul!

Primeşte, Doamne, această mică a mea rugăciune, şi umilită a mea voinţă, că mă întristez pentru că Te-am întristat şi mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr. La Tine, Prea Bunule Isuse, am toată speranţa şi cred că Tu, Care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura şi de mine acum, ca să mă mântuieşti de cele de veci, şi să mă învredniceşti Împărăţiei Tale.

Articolul continuă după reclame

Nu Te depărta de la mine, Doamne, şi ajută-mi, ca în toate să fac voia Ta şi să nu Te mai supar în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioşi , ci să-Ţi spăl picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca să mă învrednicesc a auzi şi eu din Gura Ta cea dulce: Iertate să-ţi fie păcatele. Amin”

Fie ca te afli intr-o cumpana a vietii tale sau iti merge bine si vrei sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru tot ce ai, aminteste-ti sa rostesti aceasta rugaciune in fiecare zi de miercuri, in fiecare saptamana.