Previziunile astrale ale zilei de miercuri. Ce se intampla astazi cu fiecare zodie

Incepe ziua cu horoscopul si afla ce ti-au rezervat astrele.

BERBEC

Volum mare de activitati la job ori la scoala. Va trebui sa luati unele decizii in legatura cu o situatie. E de analizat in amanunt ce se petrece acolo si in perspectiva. O sa folositii o suma din fondul de rulment al familiei, ca sa reparati ceva ce s-a deteriorat acasa.

TAUR

Timpul de gandire s-a scurs. Acum trebuie sa va fie clar daca semnati un contract, achitati niste bani sau aveti altceva mai bun de facut. O sa va faceti drum pe la niste birouri, ghisee, de la care aveti de luat semnaturi ca sa scapati de o grija de genul asta.

GEMENI

Va pot intra niste bani si sa mai platiti o factura, sa mai luati una, alta ca ati tot amanat achizitionarea unor lucruri necesare pentru ca facturile aveau prioritate. Sa nu lasati sanatatea pe planul doi.

RAC

Incep sa se-adune banii! Afacerile se vor derula frumos. Va puteti gasi ceva nou de lucru, chiar si un job sezonier. Apar noutati oricum. Se poate sa dedicati mai mult timp studiului, or mai fi niste examene de dat sau aveti de incheiat medii.

LEU

Sunteti in forma, puteti munci si peste program ca sa faceti rost de un surplus salarial. Urmeaza o perioada cu bani mai multi dar si cu cheltuieli pe masura. Va trebui sa faceti un drum la banca sa aflati exact cat aveti de plata sau cand o sa primiti creditul pe care l-ati cerut.

FECIOARA

Negocieri ca sa obtineti un job in conditiile cerute, pentru ca, altminteri, pana acum era gata semnat contractul. Ganditi-va pentru fiecare optiune. Va vor ajuta niste cunoscuti sa obtineti niste avantaje pe care singuri nu le-ati fi putut obtine si veti castiga si timp si bani.

BALANTA

O reusita legata de sfera calatorii! Se va semna un contract, va gasiti cazare, bilete de transport, interesul poate fi unul de afaceri sau personal. Va pot intra niste bani si sa scapati de grija ca acei oameni care trebuia sa va plateasca refuza sa se achite de obligatie.

SCORPION

Vi se poate semna un act important, poate sustineti un examen, se pot legaliza niste situatii care v-au tinut intr-o stare de provizorat in ultima vreme. Ati putea obtine niste bani sau o sa primiti doar o mica atentie dar o sa fiti incantati, totusi, de gest oricat de mic ar fi.

SAGETATOR

Cu persoanele tinere o sa va intelegeti cel mai bine. Faceti echipa, va uniti fortele ca sa puneti pe roate o afacere si o sa aveti de castigat. Va consultati cu sefii, sa vedeti daca va descurcati cu noile responsabilitati cu care vor sa va incarce.

CAPRICORN

O sa va puteti cere drepturile, intrati in audienta, intrebati un avocat, niste autoritati. Cineva sa va-ndrume sa primiti odata ce-i al vostru! Se-apropie momentul cand trebuie sa vorbiti deschis cu fiinta iubita sa vedeti incotro se indreapta relatia voastra.

VARSATOR

Un castig pe plan profesional! Pot fi bani sau doar vi se aduc multumiri ca v-ati indeplinit obligatiile si ceva pe deasupra. Va puteti da intalnire cu cineva, alaturi de care o sa vreti sa petreceti mai mult timp de-acum inainte.

PESTI

O sa va fie greu, ce-i drept, sa le faceti pe plac tuturor celor care au pretentii la voi, dar cum necum o sa va descurcati pentru ca sinteti inventivi. Apar ceva noutati in plan sentimental, o posibila problema din partea fiintei iubite pe care pina acum nu si-o manifestase.