Zodiile care au ghinion in Iulie. Nici nu curge, nici nu pica

Astrologii anunta ca luna iulie va fi una cu probleme pentru unele zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele!

Previziuni complete pentru toate zodiile!

Berbec

In jurul sau cursul datei de 2, s-ar putea sa fii mai inclinat spre introspectie si meditatie. Nu-ti programa calatorii la mare distanta de casa si examene, cel putin pentru o perioada.

In cursul sau jurul lui 12 si 13, nu esti tu insuti si reapar tensiunile intre tine si superiorii, la fel si problemele cu banii.

Dupa data de 20, sarmul si carisma ta sunt la cote ridicate, prilej numai bun sa-ti dai intalniri daca nu exista nimeni in viata ta. In 22, se pot ivi cheltuieli pe care nu le-ai prevazut

Taur

Evita sa acorzi incredere nestramutata prietenilor ori imprumuturi mari. Altfel, in cursul zilei urmatoare, poti avea parte de o mare dezamagire si sa pierzi financiar. Vei avea parte de trairi si rasturnari de situatie pe tot parcursul lunii.

Banii devin o problema pentru tine, motiv pentru care relatia cu cei din jur va avea de suferit. S-ar putea sa fii mai reactiv decat de obicei la ce se-ntampla in jurul tau.

Gemeni

Acentul cade pe cariera la inceputul lunii, unde pot avea loc schimbari chiar mari. Vei avea mari temeri legate de viitorul financiar, motiv pentru care pot interveni tensiuni in parteneriatul de afaceri sau intre tine si cel drag pe seama carierei.

Temeri legate de cariera se mentin pe tot parcursul lunii viitoare. In cursul sau jurul datei de 15, cariera ta sau a partenerului poate redeveni un subiect spinos pe ordinea de zi.

Discutii in contradictoriu pe tema increderii sau a banilor in parteneriatul de viata si/sau de afaceri in care esti implicat acum.

Rac

Ai o mare incredere in destin, dar nu uita ca uneori mai este nevoie sa iei si tu fraiele propriei sorti.

In cursul sau in jurul lui 10, se arata vesti bune pentru nativii acestei zodii implicati intr-o relatie la distanta.

In plus, nu lasa cariera si posibilele probleme de la munca sa treaca pragul casei. In cursul sau jurul lui 12, poti intampina incercari la serviciu. Vei fi nevoit sa iti asumi riscuri mari, sa stai peste program, sa faci sacrificii pentru a redeveni cel mai bun. La final, eforturile tale vor fi apreciate de sefi.

Leu

Tine-ti trairile si sentimentele sub control. In cursul sau preajma zilei de 10, s-ar putea sa apara o revigore pe plan intim, dar ai parte de mari incercari pe plan profesional.

Tot atunci, incepe o perioada in care te intelegi mai anevoios cu copiii, iar pe plan sentimental, norocul se prinde mai greu de tine. Cauta totusi sa nu disperi, ai mai trecut prin asta. Axeaza-te in permanenta pe perfectionarea profesionala.

Fecioara

Comunci mai bine cu partenerul de viata sau de afaceri, desi s-ar putea ca pe parcurs sa ai unele dubii in ceea ce priveste buna credinta a celui drag.

Nici in familie nu stau lucrurile mai roz, dar nu te certa cu partenerul din cauza aceasta. Frictiuni in cuplu, certuri aprinse, dar peste care se poate trece pana la finalul lunii. Nu lasa cariera sa intervina intre tine si partener. Din 27 incolo, da dovada de maturitate in cuplu.

Balanta

Probleme acasa si la munca, dar incearca sa nu-ti descarci nervii la birou. Stii ca esti provocat, ca ti se pun nervii la incercare, asadar nu da curs celor care incearca sa te enerveze.

Pana la finalul lunii, ai parte de schimbari in plan familial. Din 29 incolo, atmosfera de acasa poate ajunge la locul de munca. S-ar putea sa fii nevoit sa schimbi locul de munca.

Scorpion

Te preocupa in special viata de familie. Te bucuri de clipe frumoase alaturi de partener si copii, numai ca te asteapta batai de cap la munca si nici cu banii pari sa nu stai prea stralucit.

In cursul sau in jurul zilei de 12, indicat ar fi sa nu te-ntizi mai mult decat ti-e plapuma. Pune cate ceva deoparte. Chiar daca se mai anunta mici castiguri, sumele nu sunt suficiente incat sa-ti asigure traiul la care ai visat.

Sagetator

Astrele iti atrag atentia asupra vietii de familie careia ar trebui sa i te dedici mai mult. In cursul sau jurul zilei de 10, se observa primele imbunatatiri pe acest plan, dar mai apar provocari pe plan financiar daca nu esti atent.

Nici pe partea de expansiune nu mai esti cel de obicei, dar iti face bine sa te maturizezi. Cauta deci sa vezi viata din alt unghi.

In cursul sau in preajma zilei de 12, pot aparea frictiuni intre tine si anumiti membri ai familiei. Familia va fi pe primul loc in luna iulie si incerci sa faci tot posibilul ca problemele exterioare sa nu iti deranjeze mediul placut al caminului.

Capricorn

Viata ta sociala primeste un im bold din partea astrelor. Acesta se continua si in data de 10, cu mentiunea ca apar probleme in familie si ca esti mai putin cerebral cu propriile-ti preconceptii.

In cursul sau in jurul datei de 12, nu da crezare barfelor si zvonurilor. In cursul sau preajma lui 13, se pot ivi noi frictiuni in familie. Vei deveni mai puternic dupa toate aceste probleme.

Varsator

Vei descoperi noi modalitati si ocazii de rotunjire a veniturilor sau valorificare a economiilor pe care le-ai realizat pana acum.

In cursul sau in jurul lui 10, ele se pot inmulti, dar tine cont ca pot aparea vesti nu prea placute din punct de vedere financiar sau din directia proiectele de grup sau de viitor. In cursul sau jurul lui 12, nu face investitii in idei de afaceri. Barfele iar iti dau tarcoale, dar nu pleca urechea la ele. Vei negocia parteneriate importante care iti vor aduce impliniri financiare.

Pesti

Esti in toane bune si-ntr-o forma de zile mari. Se mentine acest trend ascendent si-n 10, dar tine cont ca nu se recomanda sa faci cheltuieli care nu aduc nimic de perspectiva, iar in domeniul carierei s-ar putea sa stagnezi o vreme. In cursul sau in preajma zilei de 12, pot aparea probleme intre tine si superiori, dar cauta sa nu le dai curs.

Nu lua cu imprumut si nici cheltui prea mult, deoarece luna iulie nu va fi luna finantelor pentru tine. Viata ta sociala nu mai este ce-a fost si chiar sa se raceasc relatiile sociale, in special cele de munca.