Reușită majoră a lui Brad Pitt: ”Ceva trebuie să se întâmple. Angelina nu poate controla totul la nesfârșit”

După divorțul răsunător de Brad Pitt, Angelina Jolie a obținut custodia principală pentru copiii săi și ai fostului soț.

Acesta are doar drept de vizită și de cele mai multe ori e la cheremul Angelinei. Recent, însă, lucrurile s-au schimbat, spre fericirea starului din ”Legendele toamnei”.

”Brad în sfârșit are copiii și e în culmea fericirii”, a declarat un prieten de familie. ”Spre fericirea lui Brad, Angelina a decis să-i lase copiii să stea cu el în Los Angeles, cât timp ea este plecată pentru filmări în Marea Britanie, pentru Maleficent 2”, a mai spus sursa.

Sigur, a cântărit mult și faptul că cei șase copii ai cuplului (Maddox, de 16 ani, Pax, de 14, Zahara, de 13, Shiloh, de 12, și gemenii Knox and Vivienne, de 9 ani), au activități pe parcursul verii în Los Angeles, tabere ș.a.m.d. Cu alte cuvinte, au propriul program, de care Angelina Jolie a înțeles că trebui să țină cont.

Angelina voia să ia copiii cu ea la Londra

Brad a trecut prin clipe extrem de încărcate și și-a mușcat limba de multe ori, după ce Angelina i-a spus că va lua copiii cu ea la Londra. Mai mult, deja găsise o casă, aproape de Londra, unde să stea ea și copiii pe parcursul filmărilor din luna august a acestui an. Iată, însă, că în final a decis să țină cont de dorințele copiilor ei.

Iar ceea ce-și doresc ei, e, potrivit sursei, să petreacă timp cu tatăl lor. Așa că se anunță o vară cu multe momente frumoase pentru Brad Pitt, cu timp de calitate petrecut împreună cu copiii săi, trei adoptați și trei biologici.

Pregătirile sunt în toi

Și actorul deja își pregătește casa pentru venirea lor, a mai spus sursa. Aranjează și adaptează pentru copii zona piscinei, instalând și o rampă pentru skateboard și biciclete.

În plus, și-a adaptat programul filmărilor astfel încăt să rămână în Los Angeles. Aici va filma pentru ”Once Upon a Time in Hollywood”, film în care joacă și Leonardo Dicaprio, în regia lui Quentin Tarantino.

În plus, a plănuit mai multe drumeții cu copiii și speră ca timpul petrecut cu cei mici să-i aducă un avantaj în lupta pentru custodie.

Asta pentru că încă mai speră că lucrurile se pot schimba și să fie el cel care deține custodia principală. ”Ceva trebuie să se întâmple. Angelina nu poate controla totul la nesfârșit”, a mai spus sursa.