Daminuţă, primul interviu despre divorţ! Motivele pentru care a decis să divorţeze înainte de a face petrecerea de nuntă

Cristian Daminuţă vorbeşte pentru prima dată despre căsnicia încheiată brusc cu cea pe care o credea aleasa lui pentru toată viaţa. S-au căsătorit la numai şase luni după ce s-au cunoscut, dintr-o dragoste nebună, iar pe 9 iunie aveau planificată nunta.

Însă, totul s-a încheiat ca şi cum nici nu ar fi existat. În loc să păşească împreună în faţa altarului, s-au întâlnit la tribunal.

“În momentul de faţă aşteptăm să se pronunţe divorţul în instanţă. Nu avem nimic de împărţit. Din păcate, în viaţă nu poţi să fie totul aşa cum îţi doreşti. Eu am încercat o despărţire pe cale amiabilă, nu s-a putut, alegem calea judecătorească.

Nunta era planificată pe 9 iunie. A fost totul planificat, totul aranjat, dar la o mică nebunie de-a mea am anulat totul şi am mers fiecare pe drumul lui separat”, povesteşte Cristian Daminuţă.

S-au spus multe, s-au scris şi mai multe despre motivele despărţirii dintre el şi frumosa domnişoară care îi furase inima. Dacă până acum a tăcut, fostul fotbalist a decis să spună totul într-un interviu sincer. A dat cărţile pe faţă, fără să se mai ascundă şi fără să lase loc de interpretări.

“Nu acuz şi nu îi pun totul în cârcă. Probabil că şi eu m-am schimbat, dar în mare parte a intervenit o schimbare din partea ei şi am decis că e mai bine să ne spunem la revedere.

Păcălit nu aveam cum să fiu, dar am luat în calcul şi faptul că ea având 22 de ani e o vârstă prin care am trecut şi eu şi am luat decizia de a mă căsători cu prima soţie şi la fel am înţeles-o şi pe ea”, punctează Daminuţă.

Şi dacă în dragoste nu are noroc, se pare că îi merge din plin când e vorba de bani. Chiar dacă mulţi l-au dat aproape falit, fotbalistului îi merge foarte bine: “Eu am jucat 10 ani la nivel înalt, am jucat la Inter, la Milan, am avut contracte de sute de mii de euro.

Nu am jucat pe nasturi, adică eu şi dacă mă las mâine de fotbal pot să trăiesc liniştit, să îmi văd de viaţa mea că până la urmă de aia mi-am şi permis să am pauze aşa lungi în fotbal pentru că nu am simţit nevoia banului.

Eu sunt foarte bine, am tot ce îmi trebuie, mulţumesc Lui Dumnezeu, am familia lângă mine care e cel mai important lucru din viaţa mea, prietenii cei apropiaţi care mi-au rămas. Îmi trăiesc viaţa”

Cristian Daminuţă vorbeşte pe faţă despre cum a ajuns la divorţ înainte de nuntă, despre cine a greşit în căsniciile lui, dar şi despre ce a făcut cu banii câştigaţi din fotbal.