Când va avea loc botezul micului prinț Louis și cine se va ocupa de organizarea evenimentului

După nunta grandioasă a prințului Harry cu Meghan Markle de luna trecută, un alt eveniment mare urmează să aibă loc în familia regală britanică. Aceasta se pregătește pentru botezul micuțui prinț Louis.

Potrivit revistei britanice Hello!, fiul cel mic al lui Kate Middleton și al prințului William va fi botezat chiar la sfârșitul acestei luni.

Iar de organizarea botezului se pare că se va ocupa chiar bunica lui, Carole Middleton, care se va asigura că evenimentul se va transforma într-o zi memorabilă.

Mama lui Kate Middleton va fi cea care va organiza botezul

Recent, mama ducesei de Cambdrige, care are o firmă ce se ocupă cu organizarea evenimentelor, a avut publicat în revista britanică Baby London un articol cu cele mai bune trucuri pentru o petrecere de botez.

Carole a propus ca botezul să aibă o tematică și și să existe și o cutie în care invitații să pună fotografii bilete scrise de mână, pe care micul prinț să le primească când va împlini 18 ani. De asemenea, toți invitații vor primi cadouri, ciocolate și bijuterii de argint.

Prințul Louis a venit pe lume pe 23 aprilie și a fost prezentat mulțimii după doar câteva ore de la naștere, în fața spitalului St Mary’s din Londra. Kate a apărut la ieșirea aripei Lindo a spitalului, împreună cu soțul ei, ținând noul membru al familiei în brațe.