Prințul Harry este stilistul soției sale, ducesa de Sussex

Prințul Harry al Marii Britanii este cel care o ghidează pe soția sa, Meghan de Sussex, atunci când aceasta își alege ținutele.

Deși Meghan are deja o stilistă personală, pe prietena sa, Jessica Mulroney, Harry se arată foarte interesat de ținutele soției sale și o încurajează să poarte hainele în care se simte frumoasă, chiar dacă uneori nu respectă protocolul regal.

„Meghan îi cere întotdeauna părerea lui Harry. Vrea cu adevărat să îi știe punctul de vedere. Gluma care circulă în acest moment este că Harry face pe stilistul pentru Meghan“, declarat o sursă pentru WMagazine.

„O sfătuiește şi îi arată ce o pune în valoare, mai degrabă decât să o ajute să respecte protocolul regal, privind lungimea tivurilor, de exemplu“, a mai spus sursa citată.

Conform acesteia, designerul britanic Stella McCartney, care a creat pentru Meghan rochia albă pe care a purtat-o la recepţia de nuntă, este pe cale să conceapă noi ţinute pentru ducesa de Sussex. Iar prinţul Harry a asistat la toate probele şi şi-a oferit părerea.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai. Cei doi au o relație din iulie 2016 și s-au logodit în noiembrie 2017.

Palatul Kensington anunţă primul turneu regal al prinţului Harry (33 de ani) şi al soţiei sale ducesa de Sussex Meghan Markle (36 de ani). Cei doi, care s-au întors recent din luna de miere, vor pleca în toamnă în mai multe destinaţii dezvăluite de reprezentanţii casei regale britanice

Ducii de Sussex vor începe turneul la Invictus Games în Sydney, Australia, competiţie care va avea loc între 20-27 octombmrie. Cuplul va erge apoi în Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, potrivit unui comunicat al Palatului Kensington.

Noua ducesă de Sussex, care şi-a făcut pentru prima dată apariţia la balconul Palatului Kensington, la parada „Trooping The Colour“, de ziua Reginei Elisabeta a II-a, va pleca cu trenul regal alături de suverană, la dorinţa Majestăţii Sale, în vizita oficială pe care o vor face în Cheshire pe 14 iunie, pentru a inaugura podul Mersey, scrie Daily Mail.