Primele imagini de la nunta Simonei Gherghe

Ea zâmbind larg, el sorbind-o din priviri. Sunt îndrăgostiți ca-n prima zi și n-au nevoie de validarea nimănui pentru a-și trăi povestea de iubire.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit în secret, în luna iulie, iar VIVA! vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la cel mai frumos eveniment al vieții lor de cuplu. O nuntă total atipică, fără rochie de mireasă clasică și fără tradiții, în care dragostea a jucat rolul principal.

Publicul o urmărește zilnic, timp de două ore, la Antena 1, tabloidele îi urmăresc fiecare mișcare. Rar trece o zi fără o știre sau o fotografie cu ea, în spațiul media. Ai impresia că știi totul despre ea dar, în realitate puțini sunt cei care pot spune că o cunosc pe Simona Gherghe.

În pofida expunerii voite sau nevoite, prezentatoarea TV ar putea câștiga detașat premiul pentru discreție în spațiul public, fapt care sporește interesul publicului, pentru ea.

Apare rar la evenimente mondene, acordă interviuri cel mult ocazional, fapt care ne face să ne mândrim cu faptul că Simona a ales VIVA! pentru a împărtăși publicului unul dintre cele mai frumoase și importante evenimente ale vieții sale: nunta.

Un eveniment aproape neprevăzut, desfășurat în intimitate, în luna iulie, strict în compania câtorva apropiați, nași fiindu-le cei mai buni prieteni, Ionela Năstase și Vlad Petreanu.

E de ajuns să arunci o simplă privire asupra fotografiior în care Simona și Răzvan își aruncă priviri specifice adolescenților ce simt, pentru prima dată fluturi în stomac , ca să-ți dai seama că legătura lor este indestructibilă.

Și că n-au avut nevoie de pregătiri minuțioase, probe de haine, machiaj și coafură, degustări de meniu, liste interminabile de cumpărături și de invitați, pentru a avea o nuntă… de vis!

Pentru prima oară, Simona Gherghe vorbește deschis despre viața ei de familie, prin urmare vă invităm să aflați totul chiar de la ea, în interviul de mai jos.

„Viața cu Ana e minunată”

Simona, ai o familie superbă. Cum este viața voastră, în trei?

Total diferită de cum era în doi (zâmbește). Suntem împliniţi, Ana ne-a ajutat să ne cunoaştem şi mai bine. E cu mult mai multă adrenalină, cum cred că e în casele tuturor celor cu copii mici. Viaţa cu Ana e minunată. Şi foarte grea, cã n-aş vrea sã-ţi spun acum cã-i totul numai lapte şi miere. Sau cel puţin aşa mi s-a pãrut mie primul an.

Cumva, am depãşit greul cel mare, că merge singură, de vreo patru luni, şi are o oarecare independenţã… Chiar cã e mai simplu. Una peste alta, mai puţin somn, o mie de griji, suntem mai mereu cu gândul la ea, sã-i fie ei bine.

Tu și Răzvan v-ați căsătorit civil când erai însărcinată în luna a opta. Totul într-un cerc extrem de restrâns. Cum îți amintești mometele respective?

A fost foarte emoţionant. Mai stãteam amândoi şi cu teama sã nu nasc, eu având o sarcinã cu probleme. Dar a fost frumos, mai ales cã ne-au fost alãturi prieteni dragi.

În vara acestui an, ați ales să faceți nunta în secret. Cum s-a desfășurat totul? Cine a pus evenimentul la cale?

Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã.

Te văd foarte relaxată, bănuiesc că nu ai fost o bridezilla’…

Deloc (râde). Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce… Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional.

Dansul mirilor – singura tradiție respectată
Ai fost o mireasă superbă, dar atipică. N-ai ales o rochie albă, ci mai degrabă o rochie specială, elegantă, pentru un eveniment de covor roșu… Care este povestea rochiei?

Mi-am cumpãrat-o cu vreo douã sãptãmâni înainte de eveniment. Acum nouã ani, la primele emisii Acces Direct’ pe care le-am prezentat, purtam creaţiile Mariei Lucia Hohan.

Mi-a plãcut întotdeauna stilul ei şi ştiu cã mi-am zis, atunci, cã mi-ar plãcea ca rochia mea de mireasã sã fie semnatã de Maria. Si aşa a fost. Am mers în showroom, am vãzut-o şi am ştiut cã aşa vreau sã mã îmbrac. Şi da, nu e o rochie clasicã, nici n-am vrut sã fie. Aveam nevoie de ceva lejer, de purtat pe pajişte, pe marginea piscinei.

Ați respectat vreo tradiție, la nuntă?

Doar dansul mirilor. De fapt, un pic adaptat, ca dupã ce am dansat noi doi, am luat-o şi pe Nuchi (zâmbește).

Intuiesc că nu ați avut nici foarte mulți invitați… Cine v-a fost alături în cea mai importantă zi a vieții voastre de cuplu?

Naşii, prietenii apropiaţi şi familia.

Cum a perceput Ana Georgia evenimentul?

Era un pic cam micã sã-şi dea seama ce se întâmplă cu pãrinţii ei, dar sã ştii cã în bisericã a fost foarte atentã şi nu s-a plictisit deloc. E în fotografii, alãturi de noi, şi o sã-i povestim când va fi mai mare. E şi o anecdotã în familia mea, apropos de nunta alor mei… Când eram micã şi mã uitam la pozele lor, întrebam mereu de ce nu sunt şi eu. Uite cã Ana a fost la nunta pãrinţilor ei (zâmbește).

Am auzit că a plouat mult în ziua nunții voastre…

Cam da (zâmbește). Ne-am cam necãjit, dar ce sã facem… de la party la piscinã, am trecut la nuntã cu dans în ploaie, cu tot cu rochie. Dar sã ştii cã a avut un farmec aparte.

Citiți interviul integral în noul număr al Revistei VIVA!

Numărul de noiembrie al revistei VIVA! este disponibil începând de joi, 1 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei, din București și din țară.