Între Cătălin Măruță și Andra nu a fost dragoste la prima vedere! Prezentatorul tv dă din casă

Are 11 ani de PRO TV și 10 de căsătorie cu una dintre cele mai populare artiste, atât viața profesională cât și cea personală mergând ca pe roate. Cătălin Măruță și Andra au vorbit adesea despre povestea lor de dragoste, dar abia acum prezentatorul tv a mărturisit că între el și aleasa inimii sale nu a fost tocmai dragoste la prima vedere.

Cătălin Măruță (40) și Andra (32) formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar împreună cu copiii lor, David (7 ani) și Eva Maria Ioana (3 ani), poate cea mai populară familie de vedete. Au trecut zece ani de la nunta cunoscutului cuplu, care a avut loc cu mare fast la Târgu-Jiu, dar cei doi pare că se iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult.

Între Cătălin Măruță și Andra nu a fost dragoste la prima vedere

Andra și Cătălin s-au cunoscut la mare, iar trei ani mai târziu și-au unit destinele. Ai zice că a fost dragoste nebună din prima secundă, dar, într-un interviu pentru perfecte.ro, Cătălin a recunoscut că nu a fost tocmai dragoste la prima vedere:

‘Mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt.’

Cătălin Măruță nici nu voia să audă de căsătorie înainte de Andra

Cătălin este, la zece ani de la căsătorie, un familist convins, care nu-și poate imagina viața fără Andra și cei doi copii ai lor, David și Eva. Puțini știu însă că înainte de a o întâlni pe cântăreață, acesta nu doar că nu avea în minte un posibil mariaj, dar era total împotriva ideii de căsătorie. ‘Aveam setat în minte să nu mă însor deloc.

Multă vreme nici nu am crezut în căsătorie, poate și pentru că, în jurul meu, am văzut foarte multă instabilitate emoțională. Am văzut adevărate drame trăite de prietenii mei, de colegii mei, de cunoștințele mele.

Adevărul e că, dacă nu iubești din toată ființa ta pe cineva, această hotărâre este aproape imposibil de luat. Andra a fost cea care mi-a schimbat foarte mult această părere’, era de părere Cătălin.