Oana Sîrbu, senzațională la 50 de ani. Arată ca în „Liceenii”. Nu-i dai mai mult de 30 de ani. Cele mai recente imagini cu actrița

Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. au fost cele mai îndrăgite personaje din celebra peliculă ”Liceenii”, a cărei premieră a avut loc pe 27 octombrie 1986.

Deși au trecut 32 de ani, cei doi au rămas prieteni și artiștii continuă să se bucure de fiecare revedere și imortalizează aceste momente.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Oana și Ștefan s-au văzut într-un pub, la ziua artistului, care a împlinit 51 de ani pe 18 octombrie.

Astfel, cei doi nu s-au putut abține și au făcut o poză împreună, de dragul vremurilor apuse, iar Oana a postat-o imediat pe o rețea de socializare, spre deliciul faniilor filmului „Liceenii”. „Așa de-ar fi prieteniile…Cred c-o să vă placă poză”, a scris Oana.

Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. nu-și arată deloc vârsta

Poza postată de solistă a adunat imediat sute de like-uri și zeci de comentarii. „Mă bucur așa de mult când vă văd împreună. Liceenilooor”, „Superbi”, ”Sunteți așa frumoși împreună”, ”Neschimbați”, ”Ce frumosi sunteți, parcă nici nu a trecut timpul peste voi.

Ați bucurat și încă o faceți, generații de români”, ”Aceeași liceeni frumoși!”, ”Tot tineri și frumosi ați rămas”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

Pelicula ”Liceenii” a avut premiera pe 27 octombrie 1986. Oana a jucat rolul elevei misterioase Dana Vasilescu, de care se îndrăgostește iremediabil chipeșul Mihai, interpretat de Ștefan Bănică Jr.

În ciuda faptului că au trecut peste trei decenii de când au jucat în filmul care i-a făcut celebri, într-adevăr timpul a fost blând cu ei și atât Ștefan Bănică, cât și Oana Sîrbu sunt neschimbați.

Deși actorul a împlinit 51 de ani, iar Oana are 50, cei doi nu-și arată deloc vârsta și și-au păstrat trăsăturile frumoase și siluetele de invidiat.