Monica Tatoiu o critică pe Meghan Markle: „Nu se poate compara cu Kate”

onica Tatoiu a analizat-o pe Meghan Markle din toate punctele de vedere, în special pentru ținutele purtate în timpul turneului regal, iar concluzia la care a ajuns nu a fost nici pe departe una pozitivă sau benefică Ducesei de Sussex.

Monica Tatoiu s-a arătat foarte deranjată de titlul de „Ducesă” pe care l-a primit Meghan Markle și susține că totul este un joc pentru a distrage atenția de la problema majoră cu care se confruntă acum britanicii, și anume Brexitul: „Meghan n-are nicio treabă cu titlul de Ducesă(…)

Eu sunt mai conservatoare şi vă spun că în anii ce urmează o să vedeţi o fricţiune între Meghan şi Kate care este o britanică adevărată cu atitudinea ei în care se văd 2.000 de ani de civilizaţie europeană.

E o atitudine de frondă pentru că oricât de mulţi bani ai avea nu poţi cumpăra istoria imperiului britanic.

Şi dacă nu poţi avea ceva, îl ataci. Acelea care nu pot ajunge undeva apelează la asta. Şi publicitatea negativă ajută.

Meghan nu se poate compara cu Kate, ea vine dintr-o altă lume şi nu o să se ridice niciodată la nivlul lui Kate. Meghan este un produs titpic american. Provine dintr-o familie cu scandaluri. Meghan nu este o doamnă.

Ea este pusă acolo ca să creeze iluzia prostiei că se poate schimba ceva. Nu se poate schimba nimic, doar se poate bârfi, iar când oamenii bârfesc, băncile lovesc” – a spus Monica Tatoiu în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11″ de pe Antena 1.